instagram facebook youtube
 
 
 
 

"40 de secunde de compasiune reduc teama pacientului.
Sunt Cristina Munteanu, dentistul tuturor. Cred în puterea empatiei. Împreună, facem lumea să zâmbească."
dr. Cristina Munteanu, medic stomatolog şi dentistul tuturor
#doctorempatie

"Nu prea se poate comunica empatic. E prea complicat şi incomod pentru un medic” ar afirma orice sceptic. Mă încăpăţânez să îl contrazic.

Stomatologia e mai mult decât un cumul interesant de informaţii şi de tratamente. E o relaţie personală ce o stabilesc cu fiecare pacient şi care e construită pe respect, încredere, curaj, răbdare, înţelegere, persistenţă.

80% din informaţiile necesare unui tratament le culegem în prima interacţiune cu pacientul. Ascultă şi observă. Apoi, pune-te în locul lui.

În 15 ani de meserie, empatia a fost valoarea de bază după care m-am ghidat. Exerciţiul pe care îl fac în mod constant pentru a câştiga claritate: nu aş recomanda niciodată vreun tratament pe care eu însămi nu l-aş folosi.

Astfel s-a născut Cris Smile şi a apărut #doctorempatie: din convingerea că dacă o dantură sănătoasă e unul din semnele civilizaţiei, atunci, toţi trebuie să avem acces la ea. Iar, de vreme ce, nimeni nu reuşeşte de unul singur, sunt convinsă că ne ridicăm ridicându-i pe ceilalţi. Împreună, facem lumea să zâmbească.

Empatia, curajul,transparenţa, munca, încrederea, respectul, răbdarea, confidenţialitatea, rapiditatea şi eficienţa sunt cele zece puncte ale identităţii mele ca dentist - un jurământ interior de care sper că şi Hippocrate ar fi mândru.

dr. Cristina Munteanu, medic stomatolog şi dentistul tuturor

#doctorempatie


CITEȘTE ȘI:

 


 

 

Formular de Contact

 
 

 

 

sageata

Program de lucru:

Luni-Vineri: 09:00 - 20:00

Sâmbătă: 09:00 - 14:00 (doar in Rahova)

Duminică: ÎnchisGiulesti

Telefon: 0723.918.404


Adresa: str. Boisoara, nr 10-12, sector 6,
Bucuresti (la 200m de Maternitatea Giulesti)


Email: giulesti@cris-smile.ro


Rahova

Telefon: 0723.918.404


Adresa: Strada Malcoci nr.2, bloc 36,
sc.B, ap.59, sector 5, Bucuresti


Email: rahova@cris-smile.ro