Investeste acum in starea ta de bine!

Oferta limitata la Implant Dentar ARDS, Implantium sau Paltop 390 euro de la 490 Euro numai pana pe 10 octombrie! Economisesti 100 euro/implant!

 • Procedura de descoperire a de implantului dentar ce se va face peste aproximativ 5-8 luni este inclusa in pretul implantului dentar;
 • Bontul protetic este si el inclus in pretul implantului dentar;
 • Coroana dentara pe implant dentar ce va fi montata peste aprox 5-8 luni va fi 250 de Euro;
 • Pentru inserarea implantului dentar va trebui facuta obligatoriu o investigatie CT (Computer tomografic) la unul partenerii nostri YTS Dental View, Digi RX sau FM Medident. Pretul unei investigatii CT este de la 150 lei pentru un implant dentar si poate ajunge la 600 lei pentru o reabilitare completa (4 arcade) in functie de nevoia pacientului;
 • Tipul de implant dentar se va stabili de medicul specialist in functie de cazul fiecarui pacient;
 • Oferta pentru implant dentar este valabila pentru ambele clinici Cris Smile Studio, Rahova si Giulesti;
 • Profita Acum, oferta este valabila doar pana pe 10 octombrie 2019;
 • Toate tratamentele dentare din cadrul Cris Smile Studio pot fi achitate si in rate egale fara dobanda prin partenerii nostri: Card Avantaj pana la 12 rate, Bonus Card – Garanti Bank pana la 12 rate, Alpha Card pana la 12 rate, ING Card pana la 12 rate;
 • Programarile se fac in ordinea primirii comenzilor telefonice. Pentru a profita de oferta, suna-ne la 0376 44 81 57 de luni pana vineri intre 09:00 – 21:00 sau sambata 09:00 – 14:00 sau trimite-ne un email pe office@cris-smile.ro cu titlul “Oferta Implant Dentar” in care sa ne spui numele tau si un telefon de contact pentru a te putea contacta in vederea confirmarii programarii;

 

Principalele caracteristici ale implanturilor dentare Implantium:

 • Infiletare optima: rezulta o resorbtie osoasa marginala minima datorita stimularii osului cortical marginal si o buna remodelare osoasa marginala cu pierdere osoasa minima;
 • Design conic: acest design si modul de dispunere al spirelor reduce posibilitatea supraincalzirii in timpul inserarii implantului dentar si se armonizeaza anatomic cu osul inconjurator;
 • Conexiunea biologica: in acest fel conexiunea con-hex asigura o inchidere etansa la nivelul interfetei bont/implant dentar;
 • Distributia incarcaturii protetice este optima, chiar si la nivelul osului cortical;
 • Prevenirea slabirii bontului protetic;
 • Suprafata S.L.A.:- Suprafata de contact crescuta intre os si implantul dentar. Formare rapida a osului in jurul implantului dentar.

 

Principalele caracteristici ale implanturilor dentare ARDS:

 • Designul UNIC al implantului dentar ARDS – tip SMART combinat cu protocolul chirugical ARDS permite compresia osului spongios in timpul insertiei implantului dentar, obtinand astfel stabilitate primara ridicata chiar si in osul de densitate scazuta. Astfel fortele sunt distribuite de-a lungul implantului dentar si nu doar in zona corticala.
 • Suprafata de contact os- implant este >15% la ARDS – tip SMART, fata de alte implanturi dentare de acelasi diametru.
 • Conservare osoasa – reducerea cu 40% a volumului de os forat si micsoararea in volum a implantului dentar cu 40% scurteaza in mod semnificativ perioada de osteointegrare .
 • Pastrarea acuratetii in frezarea neoalveolei cu o pierdere minima de os cu ajutorul LEADING PIN -ului ( pin de ghidaj ), ce previne vibratiile si ajuta la o frezare precisa cu frezeleTREPAN, fapt ce constituie un real avantaj in cazul crestelor subtiri sau dupa extractii.
 • Varful implantului dentar este rotunjit, astfel cand suntem in vecinatatea sinusului maxilar nu exista riscul de a perfora membrana Schneiderian.

 

Principalele caracteristici ale implanturilor dentare Paltop

Sunt produse in Israel si sunt printre cele mai folosite implanturi dentare in Romania, ele putand inlocui orice dinte, dar le recomandam in special pentru:

 • un singur premolar;
 • doi dinti alaturati dar care vor avea coroane unite;
 • punti pe implanturi dentare;
 • proteze mobile fixate pe implanturi dentare prin capse, locatori sau bara cu calareti.

MEDICII NOȘTRI

Specialisti cu reputatie, pregatiti in programe de top, cu experienta extinsa in cazuri complexe si transdisciplinare, echipa Cris Smile Studio te ajuta sa gasesti solutia oricarei probleme cu care te confrunti.

Dr. Cristina Munteanu

Medic Coordonator

Dr. Bogdan Plugaru

Endodonție

Dr. Andreea Roxana Negru

Ortodonție

Dr. Teodor Nicolae

Chirurgie BMF

TESTIMONIALE

Apreciez foarte mult personalul de la Cris Smile, întotdeauna binevoitor și politicos. Medicii de aici sunt foarte bine pregătiți și nu regret că am făcut acesta alegere. Recomand cu căldură acest cabinet tuturor persoanelor cu "frică acută" !!! Mulțumesc!

Mihaela Jitarasu

Super clinică, super medici și nu în ultimul rând super prețuri! Așa să rămână și venim cu toată familia și ne trimitem și prietenii.

Maria Bucur

Un colectiv tânăr, foarte amabil, foarte buni din punct de vedere profesional, și..... foarte aproape de casă. Va mulțumim!

Placinta Aurel

Un loc unde am scăpat de "frică de dentist".

Marius Borș

Super medici, super prețuri, super servicii, super cabinete... 5 stele !

Ovidiu Paul Istrate

Un cabinet stomatologic unde poți merge cu încredere. Mulțumesc d-nei Dr. Cristina Munteanu pentru atenția, răbdarea și profesionalismul cu care își tratează pacienții. Mult succes în continuare.Un cabinet stomatologic unde poți merge cu încredere. Mult succes în continuare. Un cabinet stomatologic unde poți merge cu încredere. Mulțumesc d-nei Dr. Cristina Munteanu pentru atenția, răbdarea și profesionalismul cu care își tratează pacienții.

Pavel Cristina

Un cabinet excelent, toți sunt niște profesioniști! Aveam o frică de moarte când venea vorba de extracție. Nici nu mă așteptăm să nu mă doară sau că un medic să aibă atâta răbdare. Îi recomand cu plăcere!

Cristian

Eu am nimerit pe mână unei doctorițe foarte drăguțe. M-a făcut să-mi înving frică. Apelați cu încredere, o să mai reveniți!!! Aștept următoarea vizită ptr că acum nu mai mi-e frică. Felicitări, cris-smile! 😀

Florea Elena

Nu aș înlocui-o niciodată pe d-na Dr. Cristina Munteanu cu un alt medic. Rezultatele sale profesionale o recomanda de la șine, pe lângă faptul că este o persoană deosebită care aduce zâmbetul pe chipul oricărui pacient! Felicitări!

Simona L.

Servicii de mare clasă, pregătirea excepțională a personalului, disponibilitate față de client.

Elemna Stan

O clinică stomatologica care promite! Profesionalism!

Georgiana Albu

Multumită de dna doctor Andrada care se ocupă de copii.

Ana-Maria Stere

Mulțumesc pentru că m-ați tratat corect. În foarte puține cazuri mai găsesti în România, cabinet stomatologic, medici și servicii, așa cum le aveți voi.

Ana Precup

Very friendly people and excellent services. Will come back for sure!

Florin Marin

Foarte competenți și profi!!

Iuliana Anghelescu

Cei mai profesioniști!

Marius van Heerden

Adresa:

str. Boișoara, nr. 10-12, sector 6

Program:

Luni: 9am – 9pm
Marți: 9am – 9pm
Miercuri: 9am – 9pm
Joi: 9am – 9pm
Vineri: 9am – 9pm

Adresa:

Strada Malcoci, nr.2, bloc 36,
sc.B, ap.59, sector 5

Program:

Luni: 9am – 9pm
Marți: 9am – 9pm
Miercuri: 9am – 9pm
Joi: 9am – 9pm
Vineri: 9am – 9pm
Sâmbătă: 9am – 2pm