Tratamente și servicii stomatologice pentru întreaga ta familie, la prețuri corecte!

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor CRIS SMILE!

CRIS SMILE se angajeaza sa ofere un nivel corespunzator regulilor GDPR de confidentialitate, disponibilitate si integritate a datelor cu caracter personal aferente oricarei persoane vizate prin actiunile noastre de prestari servicii și de marketing.

CRIS SMILE proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE, aceste prelucrări fiind în conformitate cu regulile GDPR.


Aceasta declaratie de confidentialitate explica tipurile de informatii pe care le colectam de la clienti sau de la potentiali clienti si modul in care utilizam aceste informatii.

Principii

Politica de protejare a datelor in CRIS SMILE se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:

  • Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
  • Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime iar datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
  • Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;
  • Datele personale vor fi corecte si, acolo unde este necesar, actualizate;
  • Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intarziere;
  • Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decat cea in care datele personale sunt procesate;
  • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
  • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
  • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor atat cat si de la dreptul portabilitatii datelor cu limitările ce decurg din legile care guvernează domeniul sănătății.

Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila. Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte, cum ar fi nume, email, telefon, data de nastere, istoric medical etc.

Colectarea datelor personale

Utilizatorii site-ului nostru care doresc sa beneficieze de serviciile sau de informatiile noastre pot fi rugati sa puna la dispozitie datele personale astfel incat CRIS SMILE sa isi poata imbunatati serviciile.

Putem colecta date precum: Nume, email, telefon, zi de nastere și adresa fizica.

De asemenea, in timpul utilizarii site-ului cris-smile.ro, sunt colectate de catre societatea noastra date referitoare la istoricul cautarilor Dvs., respectiv: articole citite, pagini vizitate, etc. Totodata, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe site-ul nostru de la diversi furnizori de servicii de analize si statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate.

Toate aceste informatii colectate au ca scop exclusiv optimizarea si imbunatatirea functionarii site-ului noastru, astfel incat sa va oferim o experienta cat mai placuta cu ocazia utilizarii acestuia.

Cine are acces la datele dvs.?

Va aducem la cunostinta ca utilizam diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane imputernicite de operator”), carora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mentiunea expresa ca vom apela doar la persoane imputernicite care ofera garantii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea sa respecte cerintele prevazute in Regulament si sa asigure protectia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaboram cu furnizorii mai sus mentionati si datele cu caracter personal transferate acestora sunt urmatoarele:

  • Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
  • Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, numar de telefon;
  • Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
  • Servicii de curierat/posta – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
  • Servicii de trimite SMS – numarul de telefon;
  • Servicii de procesare plati online – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
  • Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail;
  • Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresa;
  • Servicii juridice – nume, prenume, adresa;

Cat timp sunt stocate datele dvs.?

Toate aceste informatii colectate au ca scop exclusiv optimizarea si imbunatatirea functionarii site-ului noastru, astfel incat sa va oferim o experienta cat mai placuta cu ocazia utilizarii acestuia.

Care sunt drepturile Dvs.?

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:

  • dreptul de acces la date – aveti dreptul de a obtine din partea CRIS SMILE SRL o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc, precum si acces la datele respective; totodata, puteti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societatii noastre si care fac obiectul prelucrarii. CRIS SMILE  poate percepe o taxa rezonabila, bazata pe costurile administrative. Informatiile va vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat in mod curent.
  • dreptul la rectificare – aveti dreptul de a obtine rectificarea de catre CRIS SMILE SRL a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete. CRIS SMILE SRL va va comunica orice rectificare a datelor cu caracter personal, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.
  • dreptul la stergerea datelor – aveti dreptul de a obtine din partea CRIS SMILE SRL stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, iar CRIS SMILE SRL are obligația de a sterge datele respective. CRIS SMILE SRL va va comunica personal orice stergere a datelor cu caracter personal, cu excepția cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii – aveti dreptul de a obtine din partea CRIS SMILE SRL restrictionarea prelucrarii. CRIS SMILE SRL va va comunica orice restrictionare a prelucrarii datelor dvs., cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.
  • dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate catre CRIS SMILE SRL, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, atunci cand acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
  • dreptul la opozitie – aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, in orice moment, prelucrarii datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;
  • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri;
  • dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de CRIS SMILE CLINC  pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Cum aveti acces la datele dvs.?

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, astfel cum sunt acestea menționate în cadrul sectiunii anterioare, ne puteți contacta la adresa: CRIS SMILE, Str. Malcoci, nr.2, Bloc 36, Sc. B, Parter, Ap. 59, sector 5, Bucuresti, sau la email: rahova@cris-smile.ro.

CRIS SMILE SRL va va furniza informatiile solicitate in format electronic atunci cand este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati un alt format.

Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate in exercitarea de catre Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de CRIS SMILE SRL gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile formulate de Dvs. sunt nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului lor repetitiv, CRIS SMILE SRL poate:

  • fie sa perceapa o taxa, tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate;
  • fie sa refuze sa dea curs cererii.

Precizam faptul ca prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de CRIS SMILE SRL, conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor.

DE CE SA ALEGI CRIS SMILE?

Profesioniști și empatici

Recomandăm doar tratamente în care credem și pe care le-am realiza familiilor și celor dragi nouă. Ascultăm și înțelegem, ne dăm silința să îți oferim soluția potrivită ție.
E suficient să vii cu sufletul deschis.

Servicii dentare complete

Medici specialiști și servicii complete. Am tratat, de-a lungul timpului, pacienți complet edentati, cu complicații riscante, am refăcut danturi în cazuri considerate pierdute. Totul sub un singur acoperiș.

Echipamente de ultimă generație

Microscop, laser, aparatură pentru inhalosedare, Digital Smile Design, ozonoterapie - realizăm intervenții minim invazive, care presupun mai puține complicații post intervenție, recuperare rapidă și durere diminuată.

Viziune centrată pe pacient

Tu contezi. Acționăm, în toate deciziile pe care le luăm, cu credința că te ajutăm să iei cea mai informată decizie asupra sănătății tale orale. Pentru noi e important să te ajutăm să îți recapeți zâmbetul, încrederea, să ai o viață normală și o dantură impecabilă.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

CE SPUN PACIENTII

"După prima ședință, am scăpat de teamă de dentist. Acum am ajuns la prima coronița. Mulțumesc domnișoarei doctor Irina Luca pentru profesionalism. Mulțumesc, Cris Smile și, nu în ultimul rând, Ioanei Teoteoi pentru recomandare."

"Am folosit serviciile clinicii pentru o cimentare la domnul doctor Dan Barascu. Îl recomand tuturor pacienților, lucrarea excelent cimentată,m-am simțit confortabil și în largul meu,deși e greu la stomatologie. Un OM empatic și foarte plăcut și un profesionist desăvârșit. Mulțumesc din suflet domnule doctor."

"Nota 10 pentru fiecare membru al echipei de la cabinet, începând cu medicii, continuând cu doamnele asistente și ajungând la doamnele de la recepție. Mulțumesc. Pentru ce? Pentru tot. Nu degeaba se zice că a treia oară e cu noroc. În cinci ani am trecut prin trei cabinete stomatologice și de trei ani v-ați pricopsit cu mine pe cap!:D Eu nu plec nicăieri și sper să va găsesc mereu acolo!"

URMATORUL TESTIMONIAL

    CONTACTEAZA-NE

    Am văzut mii de probleme și de danturi. Soluții există, însă primul pas e mereu la tine. Folosește formularul și explică-ne ce te supără.

    Revenim ASAP la tine.

    Ataseaza radiografii/analize