air flow

Air Flow Dentar


Air Flow

Ce sunt tratamentele de albire dentara Air Flow?

Cum efectuam o sedinta de tratament cu Air Flow?

Tehnica Air Flow. Posibilitati de utilizare

Avantajele procedurii Air Flow

Tehnica dentara Air Flow. Recomandari

Tarife Air Flow dentar


Air Flow, o metoda originala de albire dentara


Dintotdeauna dantura perfecta a reprezentat nu doar un simbol de sanatate, de tinerete sau al statutului social. Mai mult de atat, a fost si ramane cheia succesului personal si profesional. Pentru ca realitatea si societatea prezente tin cont si de aceasta latura ceva mai personala, care este dantura
.
Din pacate, oricat de insistenti si atenti sunt oamenii in efectuarea periajului zilnic, adeseori, spalarea la domiciliu nu va protejeaza in totalitate de unele inconveniente precum afectiunile orale sau deteriorarea smaltului dentar. Medicii acestui cabinet stomatologic, folosindu-se de o tehnica revolutinonara care este Air Flow, va ajuta sa va recapatati increderea de sine si totodata sa descoperiti ca cel mai scurt drum spre succes incepe odata cu dantura impecabila.

Ce sunt tratamentele de albire dentara Air Flow?

Tratamentele Air Flow permit ca prin intermediul unui sistem mecanic de curatare profesionala, petele si placa bacteriana sa fie indepartate fara sa cauzeze durere sau sangerarea gingiilor. Tehnologia revolutionara se foloseste de o mixtura de aer, pulbere si apa in toate tratamentele profilactice si de restaurari dentare.
La inceputul perioadei de lansare printre metodele specifice utilizate de specialitatile stomatologice, scopul de baza al sistemului Air Flow era sa indeparteze placa bacteriana din spatiile supragingivale. In prezent, performantele si evolutia tehnicilor stomatologice au transformat sistemul Air Flow intr-o solutie completa, asociata terapiilor de profilaxie dentara.
Rezultatele oferite, atat din punct de vedere estetic, cat si ca metoda de profilaxie dentara, sunt extraordinare nu numai cand se actioneaza asupra dintilor naturali. Eficacitatea este acceasi si daca vine vorba despre implant dentar, coroane sau proteze dentare.

Cum efectuam o sedinta de tratament cu Air Flow?

Folosindu-ne de dispozitivul de albire dentara Air Flow, proiectam pe toata suprafata dentara un jet controlat de aer, amestecat cu apa demineralizata si particule fine dintr-o pulbere de bicarbonat.
Scopul acestei proceduri este sa indepartam orice urma de biofilm (placa bacteriana) sau de reziduuri alimentare si in plus sa lustruim smaltul dentar si sa-l protejam de bacterii.
In ciuda aplicarii delicate, tehnica Air Flow faciliteaza eliminarea tartrului depozitat chiar si in spatiile mai greu accesibile. Pacientii nu acuza vreo senzatie de durere sau de disconfort, iar smaltul dentar, desi curatat in profunzime, isi pastreaza proprietatile fara sa fie lezat sau deteriorat.

Tehnica Air Flow. Posibilitati de utilizare

Usor de utilizat, pe placul dentistilor si spre linistea pacientilor, tehnica Air Flow isi gaseste utilizare in cazul tratamentelor de:
• Sigilare, anticipand procedura cu dezinfectarea zonelor ocluzale (zona de contact a muscaturii) si interdentale;
• Estetica dentara, pentru albirea dintilor patati de diferite substante colorante (vin, cafea, tutun, etc.);
• Profilaxie dentara, pentru indepartarea acumularilor de tartru si de biofilm de pe suprafata dentara
;
• Restaurari dentare, in scopul curatarii structurilor dentare naturale;
• Implantologie, avand drept scop sablarea implantului dentar inainte de montarea coroanei dentare;
• Ortodontie, in faza premergatoare montarii componentelor dispozitivelor dentare fixe, mobile sau linguale;
• Profilaxie dentara, atunci cand alte proceduri se dovedesc insuficiente si ineficiente pentru prevenirea maladiilor parodontale, etc.

Avantajele procedurii Air Flow

Folosirea acestui dispozitiv cu Air Flow in cabinetul nostru de stomatologie este foarte apreciata in special de catre pacientii timorati de vederea instrumentarului medical. Utilizarea sistemului Air Flow pe parcursul sedintelor profilactice, restaurative, de ortodontie sau de endodontie, permite fara zgomot, fara durere, fara sangerare, fara stres:
• Mentinerea intacta a suprafetei dentare, fata ca smaltul sau dentina sa fie afectate;
• Eliminarea biofilmului si a depozitelor de tartru in profunzime;
• Indepartarea tuturor reziduurilor de alimente;
• Prevenirea celor mai comune boli parodontale (parodontoze, gingivite);
• Inlaturarea petelor pigmentare inestetice;
• Pastrarea rezistentei implanturilor dentare si a altor lucrari de protetica
;
• Prevenirea depunerilor de placa bacteriana;
• Curatarea si dezinfectarea spatiilor interdentale;
• Lustruirea suprafetelor dentare inainte de aplicarea de punti sau proteze dentare;
• Improspatarea respiratiei pacientilor, etc.

Tehnica dentara Air Flow. Recomandari

• Fata de alte proceduri similare de profilaxie dentara, tehnica Air Flow se dovedeste mult mai eficienta, fiind bine tolerata si acceptata de pacientii afectati de anxietate
;
• Tratamentele de albire dentara cu dispozitivul Air Flow efectuate in cabinetul nostru Cris Smile, este practic, rapid si foarte accesibil ca pret.

Tarife Air Flow dentar

Fluorizare in cabinet - ambele arcade 100 ron
Fluorizare in cabinet - o arcada 50 ron
Detartraj cu ultrasunete 80 ron/arcada
Periaj profesional – pe arcada 50 ron
Igienizare cu air-flow (prophy-jet - ambele arcade) 120 ron
Igienizare completa (detartraj, periaj, airflow) 250 ron
Gutiera bruxism 200 ron
Detartraj manual / dinte20 ron