tehnologie

 

Cris Smile: echipamente stomatologice de ultima generație. 
Cred că tehnologia de ultimă generație funcționează cel mai bine atunci când ne aduce împreună.

 

Inhalosedare: sedare conştientă cu protoxid de azot şi oxigen.

Acest tip de sedare este indicat copiilor şi adulţilor în egală măsură, ce sunt necooperanti, anxioşi, cu frică faţă de intervenţiile chirurgicale, cu frică de stomatolog, cu senzaţie de vomă, cu probleme de sănătate care îngreunează în general colaborarea cu medicul stomatolog, cu frică de injecţie (anestezia locală se va administra chiar şi în cazul utilizării inhalosedarii), persoanelor cu dorinţa de a evita disconfortul actului chirurgical.

Cu inhalosedare poate fi efectuată orice tip de manevră stomatologică, nu doar intervenţiile chirurgicale, dacă pacientul o solicită sau medicul o recomandă.

 

Laser Epic Biolase (albire cu laser)

Este singurul laser cu diodă care are aprobarea FDA – SUA (Food and Drug Administration) pentru 3 tipuri de tratamente distincte:  ţesut moale, albire şi  biostimulare/ terapia durerii.
Ajută la scurtarea timpului mediu de tratament şi realizează albiri ale dinţilor cu până la 10 naunţe.

 

Micromotor endo VDW

Micromotor performant care facilitează tratamentele endodontice prin flexibilitate mărită datorită procesului de memorare uşoara a setărilor individuale ale torque-ului şi ale vitezei de rotaţie.

 

Apex finder

Dispozitiv electric menit să vină în ajutorul tratamentelor endodontice. Până la apariţia acestor aparate tratamentul de canal era realizat “orbeşte”  singura modalitate prin care se putea verifica calitatea tratamentul fiind radiografiile. Acestea din urmă necesită timp şi nu se pot realiza la fiecarepas al tratamentului. Cel mai mare plus cu care vine însoţit acest dispozitiv este  posibilitatea de a măsura cu exactitate lungimea canulului unei rădăcini dentare.  

 

Sistem obturare la cald a canalelor radiculare

Facilitează obturarea ermetica tridimensională a canalelor radiculare, incluzând canalele laterale

 

Sterilizator conform normelor UE

Cu verificarea permanentă a parametrilor de sterilizare. În cadrul unei ședințe de tratament se folosesc numai bavete, pahare, ace, mănuși, măști, aspiratoare bucale, de unică folosință. Înainte de fiecare pacient, asistentele pregătesc cabinetul, prin dezinfectarea tuturor suprafețelor de contact, a unitului dentar și a oricărui alt echipament.

 

Baie ultrasunete pentru curatarea instrumentarului

Pentru curăţarea instrumentelor folosite de resturi organice, de resturi de cimenturi, de compozite şi alte materiale folosite.

 

Fiziodispenser

Asigură precizia ridicată în intervenţii  în implantologie, chirurgie orală şi maxilo-faciala.

 

Aparat detartraj

 

Aparat profijet

Folosit pentru curăţirea şi îndepărtarea petelor de pe dinţi, petelor de cafea, de vin roşu, a plăcii dentare atunci când dinţii sunt suficient de albi şi nu necesită albirea cu geluri profesionale.
Albirea cu Profijet constă în pulverizarea cu presiune pe dinte a unui jet care amestecă aerul, apă şi cristale de bicarbonate de sodiu.

 

Safe Relax aparat pentru îndepărtarea lucrarilor proteice - Anthogyr

Dispozitiv automat pentru îndepărtarea punţilor, coroanelor şi reconstituirilor corono-radiculare. Conferă confort pentru pacient datorită stabilităţii ferme a axei de aplicare a forţelor şi a mişcărilor constante, controlul precis al punctului de aplicare al dispozitivului.