Termeni si conditii

CRIS SMILE SRL, Str. Malcoci, nr.2, Bloc 36, Sc. B, Parter, Ap. 59, sector 5, Bucuresti, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/18758/2007, Cod Unic de Inregistrare: 22528741.


Introducere
Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul cris-smile.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si a conditiilor de mai jos. Termenii si conditiile se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.


Continut si drepturi de autor
Continutul si designul site-ului apartin Cris Smile SRL si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea Cris Smile SRL. Contractul de prestari servicii incheiat intre Cris Smile SRL si clientii sai le da dreptul clientilor de a copia si/sau printa portiuni din continutul site-ului (manuale si tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intentie comerciala.
Cris Smile SRL poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.
Cris Smile SRL nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. Cris Smile SRL nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.


Comenzi si cereri pentru oferte de pret
Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi date utilizand formularul de contact de pe acest site, e-mail, telefon/fax, sau la sediul nostru. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. Cris Smile SRL nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.
In cazul in care Cris Smile SRL considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.


Dispozitii finale
Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la precizarile Cris Smile SRL prevazute in acest document. Cris Smile SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in acest document.


Termeni si conditii
Termenii si conditiile precizate reglementeaza folosirea site-ului cris-smile.ro. Folosind site-ul nostru web, indicati faptul ca sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile impuse


Conditii de utilizare a site-ului
Exceptand cazurile mentionate ulterior in acest contract, continutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o forma si prin nici un mijloc, fara consimtamantul anterior in scris al Cris Smile SRL. Nu este permisa distribuirea sau copierea continutului paginilor continute in prezentul site catre orice tert, dar nelimitand la caching-ul continutului acestui site. Este permis downloadul continutului fiecarei pagini individuale din aces site, pentru folosirea in scop necomercial, mentionand sursa. Este, de asemenea, permisa pastrarea unei copii transparente a site-ului in scopul vizualizarii sale numai atat timp cat sunteti conectat la internet.


Materiale transimse prezentului site
Orice material sau informatie trimise sau publicate pe acest site, prin orice mijloc, vor fi tratate ca neconfidentiale si neproprietare si, ca atare, pot fi utilizate de Cris Smile SRL in orice scop, nelimitandu-se la dezvoltare sau la marketingul produselor. Este interzisa publicarea sau transmiterea catre sau de la acest site a materialelor ilegale, amenintatoare, calomnioase, defaimatoare, obscene, pornografice sau a altor materiale care pot contraveni legilor din tara relationata de site.


Limitarea raspunderii
Materialele si continutul publicate pe acest site sunt oferite “ca atare”, fara garantii explicite sau implicite de orice natura, inclusiv garantii de adecvare pentru scopuri comerciale, garantii de respectare a drepturilor de autor sau garantii de adecvare pentru vreun scop anume. Cris Smile SRL este absolvita in toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (inclusiv, dar fara a se limita la daune pentru pierderi de profit, intreruperea activitatii, piederea informatiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor, chiar daca Cris Smile SRL a fost informata asupra posibiltatii aparitiei unor asemenea daune.

Scroll to Top

OFERTĂ LIMITATĂ

Implantologie

Implant dentar Megagen AnyRidge (Coreea de Sud)

3200 lei

2500 lei

Implant dentar Bredent (Germania)

3200 lei

2800 lei

Implant dentar INNO®

implant dentar premium cu incarcare imediata

2900 lei

2100 lei

Fast Smile INNO® mandibula

4 implanturi premium INNO® si lucrare fixa provizorie in 24 ore

16000 lei

14000 lei

Fast Smile INNO® maxilar

6 implanturi premium INNO® si lucrare fixa provizorie in 24 ore

20000 lei

18000 lei

Fast&Fixed Bredent/Megagen mandibula

4 implanturi premium Bredent/Megagen si lucrare fixa provizorie in 24 ore

20000 lei

19000 lei

Fast&Fixed Bredent/Megagen maxilar

6 implanturi premium Bredent/Megagen si lucrare fixa provizorie in 24 ore

23000 lei

22000 lei

Parodontologie cu laser

Chiuretaj+laser

pentru parodontoza

3000 lei

2000 lei

Call Now Button