Bijuterii dentare

Bijuteriile dentare sunt accesorii menite să dea o strălucire aparte danturii. Splendoarea acestor ornamente prețioase, similare bijuteriilor tradiționale, au capacitatea de a atrage privirile persoanelor cărora le vorbiți sau le zâmbiți.

Beneficii

 

Personalizează zâmbetul

Bijuteriile dentare pot să reziste ani la rândul, însă este nevoie ca pacienții să continue să-și mențină o bună igienă orală, pentru prevenirea acumulărilor de placă bacteriană

Îndepărtarea decorațiunilor dentare este simplă și se poate face în orice moment în cabinetul stomatologic, fără să existe riscul afectării smalțului.

Detalii despre bijuteriile dentare

Aplicarea de bijuterii dentare sau Skyce, așa cum mai sunt ele numite, reprezintă o procedură cosmetică deosebit de căutată de către persoanele tinere ce doresc să-și personalizeze zâmbetul. Se pot fixa pe fațetele exterioare ale dinților frontali superiori (incisivii laterali), cei mai vizibili de altfel în timpul vorbirii. 

Materialele utilizate pentru confecționarea micilor decorațiuni sunt compatibile cu structurile dentare și cavitatea orală a pacienților. Rămâne la latitudinea fiecărui doritor dacă optează pentru pietre prețioase, semi-prețioase sau diamante. Efectul este aproximativ același, anume un surâs unic, mai luminos, mai frumos, mai atrăgător.

Etapele aplicării bijuteriilor dentare

 

Pasul 1

Nu este nevoie de anestezie, nici de sedare generală, întrucât dentistul nu trebuie să pilească suprafața dentară. În prealabil însă, pentru a vă asigura că dintele destinat terapiei cosmetice este în perfectă stare, vă recomandăm să vă supuneți unui control de rutină.

Pasul 2

Dacă la suprafața danturii, medicul stomatolog remarcă prezența unei carii dentare sau a unei acumulări de tartru, vă poate indica efectuarea tratamentului de detartraj, însoțit sau nu și de un periaj profesional.

Pasul 3

Odată îndepărtate orice depuneri de placă bacteriană sau de reziduuri alimentare, dentistul continuă cu aplicarea unui adeziv special (Bonding), necesar fixării micilor bijuterii dentare.

Pasul 4

Pentru a spori rezistența lucrării cosmetice și a-i asigura acesteia durabilitatea în timp, ne folosim de lampa de fotopolimerizare.

Nu lăsa durerea să stea în calea fericirii!

Adresa:

str. Boișoara, nr. 10-12, sector 6

Program:

Luni: 9am – 9pm
Marți: 9am – 9pm
Miercuri: 9am – 9pm
Joi: 9am – 9pm
Vineri: 9am – 9pm

Adresa:

Strada Malcoci, nr.2, bloc 36,
sc.B, ap.59, sector 5

Program:

Luni: 9am – 9pm
Marți: 9am – 9pm
Miercuri: 9am – 9pm
Joi: 9am – 9pm
Vineri: 9am – 9pm
Sâmbătă: 9am – 2pm