Implantologie

Ți-ai pierdut unul sau mai mulți dinți, lucru care îți afectează calitatea vieții și te împiedică să mai zâmbești, ori să te bucuri de alimentele pe care le iubești? 

Venim în ajutorul tău cu o abordare personalizată, soluții moderne și medici specialisti. Cu noi ai complementaritatea perfectă între estetică și funcționalitate. 

Ești pregătit să îți recapeți zâmbetul și pofta de viață?

Adiție de os

Intervenție recomandată pacienților edentați, cu țesut osos de susținere insuficient pentru efectuarea unui implant dentar, prin care se crește volumetric cantitatea de țesut osos alveolar.

Implant Fast & Fixed

Tehnică de implantare Fast & Fixed de la Bredent concepută pentru substituirea rapidă a dinților pierduți, în doar 24 de ore, fiind necesară o singură vizită a pacientului  în cabinetul stomatologic.

Implant dentar

Intervenție chirurgicală prin care se fixează în țesutul osos al mandibulei sau maxilarului un implant dentar ce are rolul de a înlocui rădăcinile dinților naturali cu structuri artificiale, care urmează să joace rolul de piloni pentru susținerea unei coroane dentare, punți sau lucrări de protetică.

Sinus lift

Intervenție destinată persoanelor ce nu dispun de țesut osos suficient pe arcada superioară, în zona molarilor și a premolarilor, prin care se augmentează chirurgical structurile osoase posterioare atrofiate și insuficiente pentru susținerea implantului dentar.

Beneficii

  • Previi pierderea osoasă, deoarece implantul menține activ țesutul osos

  • Salvezi dinții alăturați, comparativ cu alte soluții de înlocuire a dinților lipsă

  • Rezistă toată viața, cu o igienă dentară corectă

  • Îți recapeți încrederea și pofta de viață odata cu aspectul impecabil al danturii

  • Este estetic, deoarece seamănă foarte bine cu dinții naturali

  • Este stabil și nu trebuie să te temi că se va deplasa sau îl vei pierde

  • Îți recapeți complet funcția de masticație
  • Reduci riscul de inflamații, deoarece acesta se simte ca un dinte natural

De ce e nevoie de estetică dentară?

Lipsa dinților afectează sănătatea întregului organism, funcţia fonetică şi de masticaţie, capacitatea de integrare socială şi modifică fizionomia şi estetica facială. În prezent, tratamentul cu implanturi dentare este cea mai eficientă metodă de înlocuire a dinților lipsă, dând dovadă de rezistență în timp și o calitate crescută a vieții. Ne folosim de cele mai noi şi moderne tehnici din domeniul odontoiatric, precum şi de materiale de avangardă, fiind astfel în măsură să reabilităm persoanele edentate total sau parţial.

Lasă-ți zâmbetul în grija noastră!

Adresa:

str. Boișoara, nr. 10-12, sector 6

Program:

Luni: 9am – 9pm
Marți: 9am – 9pm
Miercuri: 9am – 9pm
Joi: 9am – 9pm
Vineri: 9am – 9pm

Adresa:

Strada Malcoci, nr.2, bloc 36,
sc.B, ap.59, sector 5

Program:

Luni: 9am – 9pm
Marți: 9am – 9pm
Miercuri: 9am – 9pm
Joi: 9am – 9pm
Vineri: 9am – 9pm
Sâmbătă: 9am – 2pm