Ortodonție

Mai ții minte cum e să zâmbeșți fără sa te autocenzurezi? Să uiți de dinții strâmbi, care iți cauzeaza carii, dureri și depuneri excesive de tartru?

Este posibil acum ca – indiferent de varsat ta – sa obții o dantură perfect aliniată, sănătoasă și o stare de bine de neegalat!

Începe acum un tratament ortodontic alături de unul din medicii noștri specialișți si afla cum e sa zambești fara griji!

APARAT DENTAR FIX CERAMIC

Asigură estetica și funcționalitatea cavității orale și este cel mai bun înlocuitor al aparatelor ortodontice fixe metalice.

APARAT DENTAR FIX METALIC

Este cel mai bun remediu pentru corectarea problemelor de aliniere și de poziționare defectuoasă a dinților (malocluziilor) fiind rezistent, eficient, personalizabil și în același timp economic.

APARAT DENTAR INCOGNITO

Dispozitiv ce folosește tehnologia linguală, confecționat dintr-un metal prețios și localizat pe partea internă a dinților, care îți oferă discreție totală și ideal pentru pacienții sensibili, cu risc crescut de alergii.

APARAT DENTAR ORTOCHAPS

Dispozitiv realizat din măscuțe invizibile și indicat în problemele severe de aliniere și de poziționare defectuoasă a dinților.

APARAT DENTAR LINGUAL

Dispozitiv amplasat pe partea interioară a dinților, în zona linguală, care oferă discreție totală, eficiență și confort.

APARAT DENTAR MOBIL

Dispozitiv mobil prin care se previn și se corectează problemele de ocluzie dentară, din perioada copilăriei.

APARAT DENTAR SAFIR

Dispozitiv fix, aproape invizibil și extrem de rezistent, confecționat din monocristale de safir, ce asigură rezultate impecabile.

Beneficiile 

  • Reduci riscul apariției cariilor și a afecțiunilor gingivale cauzate de depunerile de tartru

  • Imbunătățesti estetica facială și dentară, obținând o dantură perfect dreaptă

  • Stabilizezi funcția masticatorie și digestia, deoarece hrana se va mesteca complet

  • Îmbunătățeşti dicția, deoarece repoziționarea dinților ajută în procesul de vorbire
  • Ameliorezi sănătatea danturii şi a parodonțiului (complexul morfologic prin care fiecare dinte este fixat la osul maxilar/mandibular)
  • Respirația devine mai ușoară datorită unei poziții corecte a danturii

De ce e nevoie de endodonție?

O dantură incorect aliniată, pe lângă faptul că nu este estetică, aspect important în zilele noastre, afectează în timp și sănătatea dentară, ducând la apariția cariilor, depunerilor de tartru și problemelor de digestie. Odată recăpătat zâmbetul armonios, îți vei recăpăta încrederea în sine, pofta de viață și îți vei îmbunătăți sănătatea dentară.

Lasă-ți zâmbetul în grija noastră!

Adresa:

str. Boișoara, nr. 10-12, sector 6

Program:

Luni: 9am – 9pm
Marți: 9am – 9pm
Miercuri: 9am – 9pm
Joi: 9am – 9pm
Vineri: 9am – 9pm

Adresa:

Strada Malcoci, nr.2, bloc 36,
sc.B, ap.59, sector 5

Program:

Luni: 9am – 9pm
Marți: 9am – 9pm
Miercuri: 9am – 9pm
Joi: 9am – 9pm
Vineri: 9am – 9pm
Sâmbătă: 9am – 2pm