Tratamente și servicii stomatologice pentru întreaga ta familie, la prețuri corecte!

Ce este adiția de os?

Adiția de os este o intervenție chirurgicală des practicată în cabinetele stomatologice de specialitate ce contribuie la dezvoltarea unei mase osoase extra ce va servi drept bază în efectuarea unui implant dentar. Procedura se realizează sub anestezie locală astfel încât să nu resimți nici un disconfort la realizarea acestei operațiuni.

Dincolo de contribuțiile estetice benefice pe care le va avea un implant dentar executat ulterior, te vei putea bucura inclusiv de o masticație mai eficientă și de un organism mai sănătos, dar și de o dantură durabilă.

Cand este necesară procedura de augmentare osoasă?

Adiția osoasă este necesară în cazul în care dorești să execuți la cerere o serie de intervenții de refacere a danturii, dar maxilarul nu dispune de spațiul necesar pentru acest lucru și, ca urmare, apar deformări în ceea ce privește osul principal la care se realizează implantul, respectiv micșorarea volumului acesta. Totodată, procedura este necesară și în cazul în care au fost realizate extracții vechi care au dus la deformarea punții osoase, precum și afecțiuni gingivale ce au dus la extracția chirurgicală a unor zone prevăzute cu infecție.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

DE CE SA ALEGI CRIS SMILE?

Profesioniști și empatici

Recomandăm doar tratamente în care credem și pe care le-am realiza familiilor și celor dragi nouă. Ascultăm și înțelegem, ne dăm silința să îți oferim soluția potrivită ție.
E suficient să vii cu sufletul deschis.

Servicii dentare complete

Medici specialiști și servicii complete. Am tratat, de-a lungul timpului, pacienți complet edentati, cu complicații riscante, am refăcut danturi în cazuri considerate pierdute. Totul sub un singur acoperiș.

Echipamente de ultimă generație

Microscop, laser, aparatură pentru inhalosedare, Digital Smile Design, ozonoterapie - realizăm intervenții minim invazive, care presupun mai puține complicații post intervenție, recuperare rapidă și durere diminuată.

Viziune centrată pe pacient

Tu contezi. Acționăm, în toate deciziile pe care le luăm, cu credința că te ajutăm să iei cea mai informată decizie asupra sănătății tale orale. Pentru noi e important să te ajutăm să îți recapeți zâmbetul, încrederea, să ai o viață normală și o dantură impecabilă.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

CE SPUN PACIENTII

"După prima ședință, am scăpat de teamă de dentist. Acum am ajuns la prima coronița. Mulțumesc domnișoarei doctor Irina Luca pentru profesionalism. Mulțumesc, Cris Smile și, nu în ultimul rând, Ioanei Teoteoi pentru recomandare."

"Am folosit serviciile clinicii pentru o cimentare la domnul doctor Dan Barascu. Îl recomand tuturor pacienților, lucrarea excelent cimentată,m-am simțit confortabil și în largul meu,deși e greu la stomatologie. Un OM empatic și foarte plăcut și un profesionist desăvârșit. Mulțumesc din suflet domnule doctor."

"Nota 10 pentru fiecare membru al echipei de la cabinet, începând cu medicii, continuând cu doamnele asistente și ajungând la doamnele de la recepție. Mulțumesc. Pentru ce? Pentru tot. Nu degeaba se zice că a treia oară e cu noroc. În cinci ani am trecut prin trei cabinete stomatologice și de trei ani v-ați pricopsit cu mine pe cap!:D Eu nu plec nicăieri și sper să va găsesc mereu acolo!"

URMATORUL TESTIMONIAL

    CONTACTEAZA-NE

    Am văzut mii de probleme și de danturi. Soluții există, însă primul pas e mereu la tine. Folosește formularul și explică-ne ce te supără.

    Revenim ASAP la tine.

    Ataseaza radiografii/analize