Servicii endodontie clasica si la microscop

Ai avut vreodată o durere care părea că-ți pulsează în cap? Ai simțit că te doare enorm de tare atunci când beai ceva rece sau o băutură caldă? Totul are o singură cauză: un nerv “supărat” și se rezolvă ușor cu o vizită la medicul endodont. Este simplu să suni și să te programezi la o clinică renumită pentru o consultație care te poate scăpa de durerea infinită.

Dacă vrei o dantură sănătoasă și frumoasă, nu amâna vizita la medicul endodont deoarece orice carie începe cu o durere. Cum simți durerea, ar fi bine să mergi la endodont pentru a salva dintele înainte ca acea carie să “înghită” tot ce era sănătos în el. Programează-te acum la medicul endodont!

Tratamente și servicii stomatologice pentru întreaga ta familie, la prețuri corecte!

Ce este endodontia?

Dacă te-ai întrebat vreodată “ce inseamna endodontie” răspunsul este cât se poate de simplu: endodonția este acea ramură a stomatologiei care îți poate deveni cel mai bun prieten de cursă lungă.

Datorită muncii endodontului în cavitatea ta bucală, vei putea să te bucuri de dinții naturali cât mai mult timp. Medicul endodont este cel care îți tratează canalul radicular și astfel salvezi dintele în loc să îl extragi.

Care este scopul tratamentului endodontic (de canal)

Scopul tratamentului de canal sau endodontic reprezintă salvarea dintelui natural. După tratament, dintelui i se va pune un pansament numit “plombă” sau un pivot dentar pentru a-i prelungi viața.

Care sunt tehnologiile utilizate in tratamentul endodontic la microscop?

Acest domeniu al stomatologiei are nevoie de tehnologii speciale pentru cele mai bune rezultate. Acestea sunt: microscopul endodontic, micromotorul endodontic, aparat de radiologie dentară.

În trecut tratamentul de canal era asociat cu o manoperă dureroasă care necesită un timp lung de lucru. Din fericire lucrurile s-au schimbat datorită tehnologiei care a evoluat foarte mult în favoarea pacienților. Medicul endodont este cel care se ocupă doar de tratarea canalelor dentare, iar tehnica sa a evoluat spre o manoperă rapidă și nedureroasă.

Endodonția cu ajutorul microscopului este una dintre cele mai moderne tehnologii ceea ce face ca tratamentul de canal să fie sigur și eficient. Avantajele sale includ:

 • Un mai mare control asupra manevrelor 
 • Iluminare puternică a câmpului operator
 • Capacitate de mărire de maxim 12.5 ori
 • Observarea unor detalii nedetectabile pentru ochiul uman

Acest tip de aparat este folosit pentru tratarea în mod mecanic a canalelor radiculare. Avantajele sale includ:

 • Performarea unui tratament de calitate și eficient
 • Grad mare de rezistență la torsiune și flexibilitate
 • Abordarea canalelor foarte curbate respectând forma lor naturală
Aparatul de radiologie dentară ajută endodontul să pună un diagnostic corect pentru a realiza un tratament sigur, predictibil.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Care sunt diferentele dintre endodontia clasica si cea la microscop?

O endodontie microscopica prezintă următoarele avantaje:

 • Procedură mai sigură
 • Diagnostic corect
 • Eficient
 • Durabilitate
 • Mai mare control asupra manevrelor
 • Tehnologie modernă care oferă medicului iluminare puternică
tratament endodontic

De ce sa alegi tratamentului endodontic la microscop - Avantaje

 • Procedură nedureroasă
 • Procedură simplu de realizat 
 • Tratament de canal eficient
 • Aspect plăcut al dintelui natural
 • Protejarea dinților învecinați de bacterii
 • Durabil

DE CE SA ALEGI CRIS SMILE?

1

Profesioniști și empatici

Recomandăm doar tratamente în care credem și pe care le-am realiza familiilor și celor dragi nouă. Ascultăm și înțelegem, ne dăm silința să îți oferim soluția potrivită ție. E suficient să vii cu sufletul deschis

2

Servicii dentare complete

Medici specialiști și servicii complete. Am tratat, de-a lungul timpului, pacienți complet edentati, cu complicații riscante, am refăcut danturi în cazuri considerate pierdute. Totul sub un singur acoperiș.

3

Echipamente de ultimă generație

Microscop, laser, aparatură pentru inhalosedare, Digital Smile Design, ozonoterapie - realizăm intervenții minim invazive, care presupun mai puține complicații post intervenție, recuperare rapidă și durere diminuată.

4

Viziune centrată pe pacient

Tu contezi. Acționăm, în toate deciziile pe care le luăm, cu credința că te ajutăm să iei cea mai informată decizie asupra sănătății tale orale. Pentru noi e important să te ajutăm să îți recapeți zâmbetul, încrederea, să ai o viață normală și o dantură impecabilă.

ECHIPA NOASTRA

Am construit la Cris Smile un spațiu primitor și sigur, cu o echipă de medici specialiști, mereu pregătiți cu soluții de ultimă oră.
Dr. Adrian Pal - Medic StomatologPractica Limitata Endodontie la Microscop

Dr. Adrian Pal

Medic Stomatolog
Practica Limitata Endodontie la Microscop

Dr Ahmad Rajab endodonție la microscop-min

Dr Ahmad Rajab

Endodonție la Microscop

Ce face medicul endodont?

Medicul endodont sau endodontul este persoana care va pregăti canalul radicular, va scoate nervul, va efectua obturația de canal și va salva dintele natural al pacientului.

Care este diferenta dintre medicul endodont si dentistul obisnuit?

Pe lângă facultatea de medicină dentară, medicul endodont a absolvit și alte cursuri de specializare pentru a deveni endodont. Deși și medicul stomatolog poate efectua tratamentul de canal, medicul endodont este indicat să îl efectueze pentru că este specializat pe acest domeniu.
Clinica stomatologică sector 5 Rahova Cris Smile Studio pedodontie endodonție estetica paradontoză implantologie Ortodonție chirurgie proteza dentară Coarna dentare implant dentar digital smile design adiția osoasa aparat dentar albirea dinților detartraj fațete dentare aparat dentar dentist stomatolog
Clinica stomatologică sector 5 Rahova Cris Smile Studio pedodontie endodonție estetica paradontoză implantologie Ortodonție chirurgie proteza dentară Coarna dentare implant dentar digital smile design adiția osoasa aparat dentar albirea dinților detartraj fațete dentare aparat dentar dentist stomatolog

La Cris-smile dinții tăi sunt prioritatea noastră. Ne dorim să te ajutăm să îi menții cât mai mult pe cei naturali, de aceea îți oferim servicii variate cum ar fi: endodonție, parodontologie, ortodonție. Dacă ai pierdut dinții naturali din diverse motive, te ajutăm cu ajutorul specialiștilor din domeniile de implantologie și estetică dentară. Avem asistenți și recepționeri care să îți ia teama de doctori cu mâna și să te facă să revii.

Cand stii ca ai nevoie de un medic endodont?

Dacă observi o carie adâncă și ai parte de o durere insuportabilă atunci trebuie neapărat să vii la medicul endodont. Un dinte afectat se inflamează și va provoca un tip de durere pe care cei mai mulți pacienți o descriu drept “pulsație în cap”.

In ce constau tratamentele endodontice?

Tratamentul endodontic durează în general o ședință de 1-2 ore, dar unele cazuri complexe pot dura și mai mult de 2 ședințe.

Pregatirea canalului radicular

Acest pas este primul pe care medicul endodont îl va face. Poate fi realizat manual sau folosind sisteme rotative sau chiar un mix între aceste două modalități. Întreg tratamentul depinde de acest prim pas.

Scoaterea nervului

Nervul se va scoate folosind substanțe diferite în mai multe etape pentru a dezinfecta canalul dentar.

Obturatia de canal

Medicul endodont va sigila canalul radicular folosind o pastă și o gutapercă prin intermediul metodei clasice sau a celei moderne de obturare 3D.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Cat costa tratamentele endodontice

Endodontie microscopica pret se calculează în funcție de cât de complexă este situația pacientului. Cu cât este nevoie de mai multe ședințe de tratament, cu atât endodontie pret va fi mai mare.

Tratament endodontic microscop

 • Extirpare vitala + obturatie de canal la microscop de la 650 lei
 • Retratament endodontic la microscop de la 750 lei
 • Pivot fibra de sticla microscop 350 lei

INTREBARI FRECVENTE

Sigur că da. Este ideal să revii în cabinet pentru a reface tratamentul. Programează-te acum în clinică!
Da, scopul tratamentului endodontic este să nu ajungi să-ți pierzi dintele natural.

Complet nedureroase deoarece se efectuează sub anestezie.

Da, odată ce anestezia nu mai are efect vei simți o durere de mică intensitate.

Da, este esențial pentru confortul pacientului și al endodontului.

Este bine să eviți alimentele dure și guma de mestecat, în rest poți mânca orice.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Scroll to Top