Fraud Blocker

Implant Megagen Anyridge – 2000 lei,

20% reducere la coroane și fațetele dentare

Albire dentară lampă Zoom – 750 lei

Implant dentar.
Totul despre implantul dentar!

Ce este implantul dentar? Etape si preturi. Avantaje si dezavantaje. Exista numeroase cauze care pot duce la pierderea unuia sau mai multor dinti. Din fericire, ne putem bucura din nou de zambete largi cu ajutorul implanturilor dentare. Totul intr-un cabinet stomatologic din Sector 5, aproape de tine

Tratamente și servicii stomatologice pentru întreaga ta familie, la prețuri corecte!

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar reprezinta o solutie moderna pentru inlocuirea dintilor pierduti. Acesta este un dispozitiv artificial, facut din titan, care este plasat chirurgical in locul dintelui pierdut, in maxilar sau mandibula. Implantul dentar ofera o alternativa mai stabila si mai durabila la protezele mobile sau plombele convenționale.
Implanturile dentare se utilizeaza pentru a sustine coroana, puntea sau proteza care va inlocui dintele lipsa, inlocuind astfel dintele pierdut cu unul artificial.
Oferiti-va o sansa la zambetul perfect si alegeți implantul dentar ca metoda de reabilitare a danturii.

Implantul dentar este o solutie moderna pentru inlocuirea dintilor pierduti, care poate fi considerata de orice persoana care si-a pierdut unul sau mai multi dinti. Inainte de a opta pentru un implant dentar, este important sa se faca o evaluare a starii de sanatate, pentru a se asigura ca nu exista contraindicatii pentru aceasta procedura. Persoanele cu probleme de sanatate locale sau generale pot fi contraindicate pentru implantul dentar. De asemenea, implanturile dentare nu sunt recomandate pentru copii si adolescenti pana cand nu se definitiveaza procesul de crestere scheletica, sau pentru varstnici de peste 90 de ani, deoarece procesul de vindecare poate fi mai dificil.

Implantul dentar – solutia ideala pentru inlocuirea dintilor pierduti. Necesitatea implantului dentar este esentiala pentru a preveni complicatiile cauzate de pierderea unui dinte sau a mai multor dinti. Implantul dentar nu numai ca ofera un aspect estetic mai bun, dar si un rol medical important, precum prevenirea atrofierii osoase sau imbolnavirii articulatiilor mandibulare. Daca suferiti de pierderea unuia sau mai multor dinti, nu ezitati sa discutati cu medicul dumneavoastra despre optiunea implantului dentar, pentru a va asigura un zambet sanatos si durabil.

Beneficiile implantului dentar

Beneficiile implantului dentar pot fi experimentate si la Cabinetul Stomatologic din Sector 5. Printre acestea enumeram:

  • Previne pierderea osoasa: Implantul dentar poate opri procesul natural de atrofiere a tesutului osos de sustinere, care apare atunci cand unul sau mai multi dinti lipsesc.
  • Protejeaza dintii alaturati: Implantul dentar nu necesita sacrificarea dintilor alaturati, spre deosebire de o punte dentara.
  • Stabilitate si functionalitate: Implantul dentar este stabil si poate fi utilizat la fel ca un dinte natural, fara a crea senzatia unui corp strain in gura, in comparatie cu protezele dentare.
  • Estetica imbunatatita: Implantul dentar poate oferi un aspect estetic mai bun, redand frumusetea si functionalitatea dintilor pierduti.
  • Reduce riscurile aparitiei inflamatiilorImplantul dentar reduce riscurile aparitiei inflamatiilor prin oferirea senzatiei unui dinte natural, in comparatie cu lucrarile protetice mobile care pot cauza durere si inflamatie.
  • Durata de viata lungaImplantul dentar are o durata de viata lunga, cu un minim de intretinere si igiena orala adecvata, nefiind necesara inlocuirea acestuia in decursul anilor.
  • Versatilitate – Implantul dentar permite reabilitarea oricarui pacient, indiferent de varsta, acestia putand relua obiceiurile alimentare fara probleme.
  • Pronuntie: Implantul dentar poate imbunatati pronuntia si poate ajuta la evitarea problemelor de vorbire cauzate de dintii lipsa.

DE CE SA ALEGI CRIS SMILE?

1

Profesioniști și empatici

Recomandăm doar tratamente în care credem și pe care le-am realiza familiilor și celor dragi nouă. Ascultăm și înțelegem, ne dăm silința să îți oferim soluția potrivită ție. E suficient să vii cu sufletul deschis

2

Servicii dentare complete

Medici specialiști și servicii complete. Am tratat, de-a lungul timpului, pacienți complet edentati, cu complicații riscante, am refăcut danturi în cazuri considerate pierdute. Totul sub un singur acoperiș.

3

Echipamente de ultimă generație

Microscop, laser, aparatură pentru inhalosedare, Digital Smile Design, ozonoterapie - realizăm intervenții minim invazive, care presupun mai puține complicații post intervenție, recuperare rapidă și durere diminuată.

4

Viziune centrată pe pacient

Tu contezi. Acționăm, în toate deciziile pe care le luăm, cu credința că te ajutăm să iei cea mai informată decizie asupra sănătății tale orale. Pentru noi e important să te ajutăm să îți recapeți zâmbetul, încrederea, să ai o viață normală și o dantură impecabilă.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

  • dintii invecinati raman intacti, in comparatie cu lucrarile protetice, in cazul carora dintii invecinati necesita slefuire.
  • implanturile dentare se simt si arata precum dintii naturali.
  • poti consuma alimentele preferate si poti zambi fara probleme
  • masticatia va fi una naturala, la fel ca in cazul dintilor normali.
  • implanturile dentare NU se cariaza!
  • materialele din care sunt realizate au o compatibilitate ridicata fata de tesuturile vecine, eliminandu-se astfel riscul de respingere sau alergie fata de implanturile dentare.
  • redau vorbirea clara si corecta.
  • procedura de implantare este una de ordin chirurgical si prezinta aceleasi dezavantaje ca ale oricarui tip de operatie.
  • costurile ridicate ale procedurii sunt un dezavantaj major. Din cauza acestora, multi pacienti apeleaza la proteze dentare, care sunt mult mai ieftine.

ECHIPA NOASTRA

Am construit la Cris Smile un spațiu primitor și sigur, cu o echipă de medici specialiști, mereu pregătiți cu soluții de ultimă oră.
DR. ALINA CRACIUN.- Medic Stomatolog Specialist Chirurgie Dento-Alveolara Practica Parodontologie Laserwebp

Dr. Alina Crăciun

Medic Stomatolog
Specialist Chirurgie Dento-Alveolara
Practica Parodontologie Laser

Dr Victor Stanciu- chirurgie buco-maxilo-faciala și implantologie-min

Dr Victor Stanciu

Chirurgie Buco-Maxilo-Faciala și Implantologie

ETAPELE TRATAMENTULUI CU IMPLANT DENTAR

Aplicarea unui implant dentar se face in mai multe etape, dupa cum urmeaza:

  • Anestezia: Fie prin inhalosedare (cu gaz ilariant – rapidă și fără reacții adverse, netoxică și nedureroasă) sau prin sleeping dentistry (injectarea intravenoasă a unei substanțe calmante, care poate face posibilă realizarea mai multor tratamente dentare într-o singură ședință).
  • Incizia în gingie pentru a expune osul în care se introduce un implant dentar. În unele cazuri, când materia osos nu este suficientă, se apelează la o grefe osoasă.
  • Prescrierea medicamentelor pentru a reduce durerea și inflamația după procedură.
  • După 7 zile de la operație firele sunt îndepărtate, urmând o perioadă de așteptare între 3 și 9 luni, care permite celulelor osoase să se atașeze pe suprafața implantului dentar.
  • După 6 luni se atașează bontul de vindecare.
  • Etapa protetică: montarea coroanei. Aceasta va arăta la fel ca un dinte natural.
  • Este important să știți că fiecare caz este diferit și că sunt implicate multiple etape pentru a vă asigura că implantul dumneavoastră va funcționa și va arăta la fel ca un dinte natural. Este important să discutați cu medicul dentist despre orice îngrijorări sau nelămuriri pe care le aveți înainte, în timpul și după procedură.

La fel ca in cazul oricarei interventii, implantul dentar presupune o pregatire prealabila. Primul pas consta intr-un un control amanuntit, care evalueaza starea de sanatate a cavitatii bucale, cat si starea de sanatate generala. Este necesara o radiografie panoramica recenta (nu mai veche de 6 luni), si efectuarea unui set de analize, care sa includa:

  • hemoleucograma
  • glicemie
  • cholesterol
  • timpi de sangerare
  • timpi de coagulare
  • acid uric
  • uree
  • VSH

Pentru a stabili cu certitudine posibilitatea implantarii dentare, este necesara si o tomografie computerizata (CT), care ofera informatii asupra tesutului osos.

Realizarea implantului dentar necesita mai multe etape, dupa cum urmeaza:

ANESTEZIA

Interventia se face sub anestezie, astfel incat pacientul sa nu simta nicio durere. Anestezia poate fi realizata prin inhalosedare (cu gaz ilariant – rapida si fara reactii adverse, netoxica si nedureroasa) ori prin sleeping dentistry (injectarea intravenoasa a unei substante calmante, care poate face posibila realizarea mai multor tratamente dentare intr-o sedinta).

INCIZIA

Dupa ce anestezia isi face efectul, se realizeaza o incizie in gingie, pentru a expune osul in care se va introduce implantul. In cazul in care acesta nu este suficient, se apeleaza la o grefa osoasa.

INTRODUCEREA IMPLANTULUI

Urmatoarea etapa consta in introducerea implantului si coaserea gingiei. Sunt prescrise medicamente pentru calmarea durerilor si reducerea inflamatiilor.

 

Dupa 7 zile de la operatie sunt indepartate firele. Pacientul trebuie sa astepte apoi timp de 3-9 luni astfel incat celulele osoase sa se ataseze pe suprafata implantului. Dupa o perioada de 6 luni se ataseaza bontul de vindecare.
Perioada sau etapa protetica presupune colaborarea dintre medicul stomatolog si tehnicianul dentar care va realiza corona dentara potrivita pentru pacient.
Recuperarea este rapida, iar pacientul isi poate folosi noul dinte in mod normal, asemeni unui dinte real.
Este necesar insa ca fiecare pacient sa respecte cu strictete igiena dentara zilnica. Pe termen lung, periajul dentar profesional si detartrajul trebuie efectuate la fiecare 6 luni.
Aditia osoasa este necesara in cazul pacientilor care nu au o masa osoasa suficienta pentru sustinerea implantului dentar. Aceasta va asigura o stabilitate mai buna a implantului dentar si contribuie la refacerea osului distrus in urma traumatismelor.
Realizarea implantului dentar dureaza, in medie, 6 luni.
Procedura nu este dureroasa deoarece se efectueaza sub anestezie. Pot aparea dureri in primele zile dupa interventie, din cauza inciziei, insa medicul recomanda medicamente care sa atenueze aceste dureri.

Depinde

  • dacă va avea proteză pe capse – mai puține implanturi – pot fi și două pe care se fixează capse și apoi proteză;
  • dacă dorește lucrare fixă trebuie mult mai multe – în jur de 8 implanturi pentru fiecare maxilar

Nu exista un anumit numar de implanturi pe care un pacient le poate avea. Insa, in cazul pacientilor fara dinti sau cu dinti total compromisi, care nu mai au un volum osos adecvat pentru realizarea de implanturi se folosesc tehnici speciale de implantologie.

Dacă doriți să vă aprofundați cunoștințele despre procedura de implant dentar și să obțineți o perspectivă profesională, vă recomandăm să consultați Academia Americană de Implant Dentar. Acesta este unul dintre cele mai respectate organisme din lume în domeniul implantologiei dentare, cu o bogăție de informații și resurse. De la înțelegerea procesului și avantajelor implantului dentar, până la găsirea unui medic specialist în implantologie în zona dvs., AAID este o sursă inestimabilă pentru oricine dorește să afle mai multe despre această procedură transformatoare.

Înainte

Clinica stomatologică sector 5 Rahova Cris Smile Studio pedodontie endodonție estetica paradontoză implantologie Ortodonție chirurgie proteza dentară Coarna dentare implant dentar digital smile design adiția osoasa aparat dentar albirea dinților detartraj fațete dentare aparat dentar dentist stomatolog

Dupa

Clinica stomatologică sector 5 Rahova Cris Smile Studio pedodontie endodonție estetica paradontoză implantologie Ortodonție chirurgie proteza dentară Coarna dentare implant dentar digital smile design adiția osoasa aparat dentar albirea dinților detartraj fațete dentare aparat dentar dentist stomatolog

CAT COSTA UN IMPLANT DENTAR

Costul unui implant dentar difera in functie de tipul de implant, piesele utilizate, materiale, producator etc.
Un implant este realizat din implant propriu-zis (dispozitivul din titan sau zirconiu introdus in osul maxilar sau mandibular), bont bionic (care face legatura intre implant si coroana) si coroana dentara.
Fiecare dintre aceste piese au un pret diferit, care variaza in functie de producator, calitatea materialelor, a caracteristicilor particulare (forme si angulatii diferite, in functie de situatia clinica a fiecarui pacient).

Lista de preturi

Lista de Prețuri
Servicii Prețuri
Implant dentar STANDARD Megagen AnyRidge® (Coreea de Sud) 3500 lei
Implant dentar PREMIUM Strauman BLX 3500 lei
Implant dentar STANDARD Neodent (Straumann) 2500 lei
Implant dentar INNO® 1500 lei
Sinus lift intern 2500 lei
Sinus lift extern 3500 lei
Fast&Fixed INNO mandibula (4 implanturi și lucrare fixă provizorie în 24 de ore) 18000 lei
Fast&Fixed INNO maxilar (6 implanturi și lucrare fixă provizorie în 24 de ore) 20000 lei
Fast&Fixed NEODENT mandibula (4 implanturi și lucrare fixă provizorie în 24 ore) 22000 lei
Fast&Fixed NEODENT maxilar (6 implanturi și lucrare fixă provizorie în 24 ore) 25000 lei
Lucrare fixă definitivă metalo-ceramică pentru Fast&Fixed 12500 lei
Lucrare fixă definitivă din zirconiu pentru Fast&Fixed 15500 lei

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

CUM POATE FI UTILIZATA TEHNOLOGIA CU LASER IN CAZUL IMPLANTULUI DENTAR

Implantul dentar cu laser este o metodă modernă și avansată de înlocuire a dinților lipsă. Acest procedeu utilizează tehnologia laser pentru a efectua o serie de operațiuni chirurgicale, precum găurirea și fixarea implantului dentar în osul maxilarului.

– Implantul dentar cu laser oferă pacienților o metodă minim invazivă și mai rapidă de a-și înlocui dinții lipsă sau deteriorați.

– Utilizarea laserului în timpul procedurii de implantare poate reduce durerea și sângerarea, precum și timpul de recuperare necesar după intervenție.

– Laserul poate dezinfecta zona de implantare, eliminând bacteriile și reducând riscul de infecție.

– Utilizarea laserului poate stimula țesuturile din jurul implantului, ceea ce poate accelera procesul de vindecare și consolidare a implantului.

– Laserul poate fi, de asemenea, utilizat pentru a pregăti zonele de implantare, acest lucru poate ajuta la creșterea preciziei procedurii, ceea ce poate duce la rezultate mai bune și mai durabile.

OZONOTERAPIA IN TRATAMENTUL CU IMPLANT DENTAR

Ozonoterapia sau terapia cu ozon este o tehnica non-invaziva tot mai des folosita in cabinetele stomatologice. Avantajele terapiei cu ozon sunt multiple: de la faptul ca este o tehnica non-invaziva, pana la faptul ca distruge virusurile, bacteriile si fungii fara a afecta tesuturile sanatoase.
Ozonoterapia este folosita, in general, pentru:

  • tratarea non-invaziva a leziunilor carioase superficiale;
  • dezinfectia cariei dentare;
  • in endodontie, dezinfectia canalelor radiculare;
  • tratarea hipersensibilitatii si abraziunii dentare;
  • tratarea gingivitei necrotice;
  • inainte si dupa interventiile oro-chirurgicale;
  • tratamentul pungilor parodontale;
  • candidoze orale, herpesuri, afte bucale, stomatite, chilite, orice afectiune in care sunt implicate bacterii, virusuri;
  • extractii dentare;
  • oprirea hemoragiilor;
  • trismus;
  • dezinfectia campului operator.

INTREBARI FRECVENTE

– Un implant dentar poate dura de la câteva săptămâni până la câteva luni pentru a fi complet instalat. Procesul poate include o perioadă de vindecare pentru osul din jurul implantului, care poate dura între 4-6 luni, urmată de instalarea definitivă a înlocuitorului dentar, cum ar fi o coroană sau o punte. În total, procesul poate dura între 6-9 luni sau chiar mai mult, în funcție de cazul individual.

– Implantul dentar este o soluție durabilă pentru înlocuirea dinților pierduți. Dar, mulți oameni se întreabă despre durata de viață a unui implant dentar. Durata de viață a unui implant dentar poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi calitatea implantului, abilitatea pacientului de a se îngriji adecvat de el și factorii de risc generali de sănătate. În medie, un implant dentar poate dura până la 25 de ani sau chiar mai mult cu îngrijire adecvată și controale regulate la dentist. Cu toate acestea, este important să discutați cu dentistul dumneavoastră despre durata de viață așteptată a implantului dentar în cazul dumneavoastră individual.

Implantul dentar are numeroase beneficii, insa exista si cazuri in care acesta nu este indicat. Prin urmare, implantul dentar este contraindicat in cazul umratoarelor categorii de persoane:

  • dependente de alcool, tutun
  • dependente de droguri
  • boli cardiovasculare
  • reumatism articular acut
  • hipertensiune arteriala majora
  • tulburari endocrine
  • diabet insulino-dependent
  • deficienta imunitara
  • bolnavi iradiati
  • bolnavii cu neoplasme
  • afectiuni psihotice
  • igiena deficitara

Implantul dentar poate avea si contraindicatii temporate, precum:

  • lipsa osului si prezenta unor structuri in anatomia zonei afectate ce reprezinta bariere anatomice, precum nervul alveolar inferior din canalul mandibular si sinusurile maxilare;
  • prezenta chisturilor sau tumorilor din zona oro-maxilo-faciala care reduc sau anuleaza osul necesar pentru un implant;
  • lipsa dimensiunii suficiente a osului alveolar receptor, vital pentru implantarea dentara.

Ca orice alta procedura medicala, implantul dentar este supus unor factori de risc care pot influenta gradul de reusita si durata de supravietuire in timp a implantului. Principalii factori de risc sunt:

  • bruxismul – acesta exercita forte directe asupra implantului dentar in timpul osteointegrarii. Insa exista solutii precum marirea timpilor de integrare fara sarcini mecanice, reglarea ocluziei si purtarea unor protectii speciale in timpul somnului
  • fumatul – pacientii care fumeaza trebuie sa renunte la fumat inainte de efectuarea unui implant dentar, deoarece acest viciu favorizeaza aparitia complicatiilor:
  • influenteaza negativ circulatia sangvina
  • ingreuneaza oxigenarea tesuturilor
  • face dificila vindecarea
  • complica pastrarea implanturilor sau grefelor
  • produce depuneri de nicotina si gudron pe formatiuni sensibile

Implanturile dentare sunt o opțiune populară pentru înlocuirea dinților pierduți, dar ca orice procedură medicală, există riscuri și complicații care pot apărea. Ce complicații pot apărea în cazul implanturilor dentare?

– Infecția
– Durerea sau sensibilitatea la implant
– Respingerea implantului de către organism
– Probleme cu integrarea implantului în os

Discutați cu dentistul dumneavoastră despre orice îngrijorări sau simptome pe care le aveți după procedura de implant dentar
Programați controale regulate pentru a monitoriza starea implantului

Implanturile dentare sunt o opțiune populară pentru înlocuirea dinților pierduți, dar pentru a se bucura de o durată de viață lungă, este important să se întrețină adecvat. Cum se întrețin implanturile dentare? Igiena orală este esențială pentru prevenirea infecțiilor și pentru menținerea integrității implantului.

– Se recomandă să se spele dinții cu periuța de dinți după fiecare masă și să se folosească ata dentară sau aparat interdentar zilnic.
– Este important să se evite fumatul sau consumul excesiv de alcool, deoarece acestea pot duce la probleme cu implanturile dentare.
– Este recomandat sa se faca controale regulate la dentist pentru a se asigura ca implantul este integrat corespunzator si pentru a se efectua curatarea profesionala.
– Utilizarea unui aparat de irigare orala (dus bucal) poate fi de asemenea benefic pentru a curata in jurul implantului dentar si a preveni acumularea de placa bacteriana.
Prin respectarea acestor recomandări de îngrijire și prin programarea regulată a controalelor la dentist, implanturile dentare pot dura mulți ani, oferind o soluție durabilă pentru înlocuirea dinților pierduți.

MITURI DESPRE IMPLANTUL DENTAR

Exista o serie de mituri despre implanturi. Cele mai comune sunt:

Implanturile dentare sunt o opțiune populară pentru înlocuirea dinților pierduți, dar există multe mituri care circulă despre acestea. Iată 9 mituri comune despre implanturile dentare:

  1. Mitul: Implanturile dentare sunt dureroase. Realitatea: Procedura de implant dentar poate fi efectuata sub anestezie locala si sedatie, in consecinta pacientul nu va simti durere in timpul procedurii.
  2. Mitul: Implanturile dentare sunt scumpe. Realitatea: Costul unui implant dentar poate varia in functie de mai multi factori, cum ar fi locatia, tipul de implant si complexitatea procedurii, dar in general, au un raport calitate-pret bun.
  3. Mitul: Implanturile dentare sunt numai pentru persoanele in varsta. Realitatea: Implanturile dentare pot fi utilizate pentru a inlocui dinti pierduti la orice varsta, atat pentru adulti cat si pentru copii cu o varsta suficienta.
  4. Mitul: Implanturile dentare sunt periculoase pentru sanatate. Realitatea: Implanturile dentare sunt considerate a fi o procedura sigura si eficienta, cu riscuri minime pentru sanatate daca sunt efectuate de catre un medic dentist calificat.
  5. Mitul: Implanturile dentare nu arata natural. Realitatea: Implanturile dentare sunt confectionate din materiale moderne si pot fi adaptate si finisate pentru a arata si functiona ca dintii naturali.
  6. Mitul: Implanturile dentare nu sunt confortabile. Realitatea: Probabil cel mai comun mit. Implantul dentar mimeaza aproape in totalitate dintele natural si nu produce disconfort.
  7. Mitul: Insertia unui implant dentar dureaza foarte mult. Realitatea: Insertia implantului dentar nu dureaza mult, protocolul fiind standardizat. Dupa ce osul a fost pregatit, insertia dureaza cateva secunde.
  8. Mitul: Implantul dentar nu este mai bun decat o proteza. Realitatea: Implantul dentar este mai confortabil decat o proteza dentara si nu exista riscul ca acesta sa se miste sau sa fie pierdut.
  9. Mitul: Riscul de a fi respins de corp este mare. Realitatea: Riscul ca un implant dentar sa fie respins de corp este foarte mic daca osul este sanatos si se introduce dimensiunea potrivita de implant. In plus, implantul dentar este realizat din titan, prin urmare nu produce alergii.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Cunoaste-ti Drepturile si Intelege Procedura cu Consimtamantul nostru Informat pentru Implant Dentar

Stim ca decizia de a opta pentru un implant dentar este una importanta. Iti doresti nu doar un zambet stralucitor, ci si siguranta ca ai ales cea mai buna metoda pentru tine si ca procedura se va realiza in conditii de siguranta.

Pentru a te asigura ca ai toate informatiile necesare si ca intelegi fiecare pas al procedurii de implant dentar, te incurajam sa descarci si sa citesti cu atentie Consimtamantul nostru Informat pentru Implant Dentar.

Acest document iti va explica in detaliu procedura de implant dentar, beneficiile, riscurile posibile si ce poti astepta dupa operatie. Scopul nostru este de a te ajuta sa te simti increzator, informat si pregatit pentru calatoria ta catre un zambet stralucitor si o sanatate orala imbunatatita.

Fii la curent cu drepturile tale, intelege in profunzime procedura de implant dentar si fa primul pas in calatoria ta de imbunatatire a sanatatii orale astazi.

Descarca Consimtamantul Informat pentru Implant Dentar CMD – consimtamant implanturi.

Impreuna, vom face tot posibilul pentru a-ti oferi zambetul pe care il meriti. Pentru intrebari sau nelamuriri, echipa noastra este mereu la dispozitia ta.

Zambeste cu incredere, stiind ca esti in mainile bune ale echipei Cris Smile Studio!

Scroll to Top