Implant dentar Megagen

Un dinte lipsă = încredere lipsă! Pierderea danturii a devenit o problemă mult mai mare în lumea modernă. Dacă bunicii sau străbunicii noștri ni se păreau chiar amuzanți cu unul sau mai mulți dinți căzuți, în prezent o problemă dentară atât de mare îți poate afecta întreaga viață.

Când vorbim despre un dinte căzut, ne gândim instant la o problemă de sănătate orală, la o igienă precară sau la apariția unui accident prin care dantura a fost afectată. Indiferent de motiv, un dinte lipsă îți știrbește din personalitate. La propriu!

Tratamente și servicii stomatologice pentru întreaga ta familie, la prețuri corecte!

Din fericire, tehnica dentară a evoluat, iar modernismul a venit la pachet cu soluții de cea mai bună calitate. Implantul dentar este soluția perfectă pentru înlocuirea unui dinte lipsă, pentru redarea încrederii în sine și pentru recuperarea unui zâmbet cuceritor.

Și pentru că vorbim de lucruri moderne și de calitate, vremea în care bunicii își puneau dinți din materiale strălucitoare a trecut. Acum avem doar materiale de calitate, iar implantul dentar Megagen este una dintre cele mai bune soluții de pe piață, în acest moment.

Ce este implantul dentar megagen?

Concret, implantul dentar este intervenția prin care noul dinte va primi o nouă rădăcină. Implantul dentar Megagen reprezintă, în momentul de față, o soluție premium datorită tehnologiei și materialelor din care este realizat.

Implantul Megagen dispune de tehnologia Xpeed, cea care oferă o integrare rapidă a implantului în osul maxilarului. Pentru că vorbim despre tehnologie de ultimă generație, acest timp de implant va fi acceptat mult mai rapid de organism și va oferi o rezistență pe viață, în cazul în care pacientul nu va suferi accidente care să-i afecteze brutal dantura.

Cand ai nevoie de implantul dentar megagen?

Nevoia de implant dentar apare în momentul în care doctorul stomatolog este nevoit să-ți extragă un dinte care nu mai putea fi salvat prin tratament sau alte tehnici de îngrijire. Pentru a nu fi pus în situația de a rămâne cu un gol în dantură, care să aducă atât probleme de sănătate (modificarea gingiilor și a osului maxilarului) cât și de natură estetică, se apelează la un implant dentar.

De ce sa alegi implantul dentar megagen? Argumente pro si contra

Megagen este una dintre companiile de top care produce materiale de calitate superioară pentru implanturile dentare. Implantul dentar megagen asigură atât o durabilitate mult peste media altor variante de implant, dar folosește și materiale care să vină în ajutorul organismului și să fie acceptate mult mai ușor.

La nivel mondial, Megagen, companie din Coreea de Sud, se află printre liderii producătorilor de implanturi dentare. Unul dintre argumentele principale pentru alegerea unui implant Megagen este acela că vorbim despre o procedură medicală mult mai simplă, comparativ cu alte tipuri de implant dentar. Legat de argumentele contra, principalul aspect al fi acela al costurilor ridicate.

Care sunt avantajele implantului dentar megagen?

Nu doar calitatea materialelor reprezintă un mare avantaj pentru implantul dentar megagen. Medicii specialiști au remarcat alte lucruri extrem de importante de care poți beneficia în urma unui astfel de implant:

 • Intervenție minim invazivă; 
 • Integrare perfectă grație sistemelor de ultimă generație în osul maxilarului; 
 • Confecționat din aliaj de titan de grad 4 – rezistență superioară; 
 • Stabilitate maximă; 
 • Eliminarea riscului de necrozare a țesutului; 
 • Risc minim de fracturare; 
 • Design s-line pentru o estetică superioară. 

Exista dezavantaje in cazul implantului megagen?

Pentru că vorbim despre un produs de top, principalul dezavantaj este costul ridicat. Dacă vorbim despre cazurile care necesită și investigații mai amănunțite sau materiale de calitate superioară, atunci prețul final al lucrării va constitui un dezavantaj.

În plus, implantul dentar megagen poate fi realizat doar de medicii experimentați, obișnuiți cu tehnica superioară din domeniu. O astfel de procedură nu poate fi realizată de un medic începător.

În cazul în care pacientul suferă de alte afecțiuni, cum ar fi bolile cardiovasculare sau prezența unor chisturi în osul maxilarului, implantul dentar megagen nu poate fi realizat.

DE CE SA ALEGI CRIS SMILE?

1

Profesioniști și empatici

Recomandăm doar tratamente în care credem și pe care le-am realiza familiilor și celor dragi nouă. Ascultăm și înțelegem, ne dăm silința să îți oferim soluția potrivită ție. E suficient să vii cu sufletul deschis

2

Servicii dentare complete

Medici specialiști și servicii complete. Am tratat, de-a lungul timpului, pacienți complet edentati, cu complicații riscante, am refăcut danturi în cazuri considerate pierdute. Totul sub un singur acoperiș.

3

Echipamente de ultimă generație

Microscop, laser, aparatură pentru inhalosedare, Digital Smile Design, ozonoterapie - realizăm intervenții minim invazive, care presupun mai puține complicații post intervenție, recuperare rapidă și durere diminuată.

4

Viziune centrată pe pacient

Tu contezi. Acționăm, în toate deciziile pe care le luăm, cu credința că te ajutăm să iei cea mai informată decizie asupra sănătății tale orale. Pentru noi e important să te ajutăm să îți recapeți zâmbetul, încrederea, să ai o viață normală și o dantură impecabilă.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

ECHIPA NOASTRA

Am construit la Cris Smile un spațiu primitor și sigur, cu o echipă de medici specialiști, mereu pregătiți cu soluții de ultimă oră.
DR. ALINA CRACIUN.- Medic Stomatolog Specialist Chirurgie Dento-Alveolara Practica Parodontologie Laserwebp

Dr. Alina Crăciun

Medic Stomatolog
Specialist Chirurgie Dento-Alveolara
Practica Parodontologie Laser

Dr Victor Stanciu- chirurgie buco-maxilo-faciala și implantologie-min

Dr Victor Stanciu

Chirurgie Buco-Maxilo-Faciala și Implantologie

Cat costa implanturile dentare Megagen?

Dacă vorbim despre implantul dentar megagen Anyridge, atunci ne referim la soluția premium oferită de coreenii de la Megagen, iar prețul final va fi unul foarte mare. Însă dacă alegem implantul dentar megagen AnyOne, costurile pot fi suportate și de un pacient cu venituri normale.

Costul total al lucrării nu ar depăși suma de 2500 – 3000 lei, iar dacă cabinetul medical ales acceptă și plata în mai multe rate, atunci intervenția poate fi suportată mult mai bine la nivel de buget.

Soluții de protezare

Dispariția unui dinte sănătos ar trebui să fie în strânsă legătură cu dorința de a pune în locul său un dinte care să-ți ofere posibilitatea de a mânca normal, de a vorbi, de a râde fără rețineri și de a fi curajos atunci când deschizi gura.

Vestea bună este că implantul dentar megagen nu se rezumă doar la înlocuirea unui singur dinte, ci poate fi folosit și pentru realizarea unor sisteme de tip proteză, chiar și în cazul edentației totale (lipsa efectivă a tuturor dinților și măselelor). Cu ajutorul sistemelor oferite de Megagen se pot realiza următoarele tipuri de lucrări:

 • Punți dentare pe implanturi – suport metalic sau din ceramică (fie la alegere, fie la recomandarea doctorului); 
 • Punți totale; 
 • Supraproteze (atât pe capse, cât și pe bare); 
 • Coroane dentare simple – metalo-ceramice, din zirconiu sau ceramice în totalitate

Care sunt etapele tratamentului cu implant dentar Megagen?

Este bine de știut că un implant dentar nu se face pe loc, nici măcar de pe azi pe mâine. Implantul în sine va fi împărțit în mai multe ședințe în care medicul specialist îți va pregăti maxilarul pentru intervenția în sine.

Consultatia initiala si planul de tratament

Primul pas în realizarea unui implant dentar megagen este consultația. Medicul va evalua, în mod minuțios, starea pacientului, zona unde ar urma să se realizeze implantul și va propune un plan de tratament în funcție de problemele observate. Aici este și momentul în care veți lua cunoștință cu prețurile pe care le au procedurile în parte la care veți fi supuși, iar în funcție de buget se pot alege și materialele cu care se va lucra.

Analize necesare si CT

După consultația inițială, pentru a începe lucrarea vor fi necesare câteva analize extrem de importante în cazul implanturilor dentare, cum ar fi:. Hemoleucrograma completă; Timpi de sângerare; Nivel de glicemie și colesterol; Radiografie panoramică la zi; Realizare de CT (computer tomograf) pentru a descoperi starea reală a țesutului osos.

Interventia de inserare a implanturilor

Un mare avantaj al implantului dentar megagen este acela că forma acestuia se mulează perfect cu zona rămasă liberă după extracția dintelui și a rădăcinii acestuia. Vorbim despre o intervenție minim invazivă, total nedureroasă în timpul montării, cu mici senzații de disconfort în primele zile de la aplicare, până când osul maxilarului va asimila implantul.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Așa cum am mai spus, montarea implanturilor megagen se realizează doar de medici specialiști, cu experiență în domeniu, și va reprezenta o decizie pe care o vei aprecia toată viața.

După implantare, pacientul va reveni la control peste 7-10 zile, atunci când vor fi scoase și firele. Implantul poate intra în funcțiune instant, fără să fie nevoie de evitarea zonei, dar celulele osoase vor îmbrăca implantul abia în câteva luni de la intervenție.

Este indicat să se efectueze, măcar de două ori pe an, periaj profesional, iar igiena dentară trebuie să fie respectată în totalitate, pentru a nu pune în pericol intervenția.

Așa cum îți va transmite și medicul, primele zile de după implant sunt foarte importante și este bine să respecți tot ceea ce ți se va recomanda. Zilele 1, 2 și 3 de după implant vor avea nevoie de consumarea de alimente moi, cum ar fi:

 • Ouă fierte; 
 • Piure (legume, fructe); 
 • Sucuri (legume, fructe); 
 • Supe.

Sunt recomandate aceste tipuri de alimente pentru că ele nu necesită o forțare în timpul masticației, iar implantul nu va fi pus sub presiune încă de la început.

Montarea implanturilor se realizează într-o gingie sănătoasă, pe un os verificat în prealabil și considerat sănătos. Așadar, după implant nu va trebui să iei antibiotice.

În cazul în care se resimte o senzație dureroasă, medicul poate prescrie anumite analgezice, dar doar dacă durerea este una la intensitate mare. În mod normal, implantul dentar megagen nu ar trebui să doară mai mult de 1 zi după intervenție.

Igiena orala dupa montarea implanturilor

Igiena orală este foarte importantă pentru toată lumea, de la copii la adulți, de la cei fără probleme dentare până la cei cu probleme mari la nivel de dantură. Cu atât mai mult, în momentul în care apare un implant dentar e nevoie de o atenție sporită.

Periajul dentar trebuie realizat de două ori pe zi, în sens corect, de sus în jos pe dinte, iar vizita la dentist devine obligatorie la 6 luni pentru realizarea periajului profesional.

Clinica stomatologică sector 5 Rahova Cris Smile Studio pedodontie endodonție estetica paradontoză implantologie Ortodonție chirurgie proteza dentară Coarna dentare implant dentar digital smile design adiția osoasa aparat dentar albirea dinților detartraj fațete dentare aparat dentar dentist stomatolog

Intrebari frecvente

Atât înainte de efectuarea implantului dentar cât și după ce procedura este completă, este foarte bine să-i puneți medicului dumneavoastră toate întrebările care va neliniștesc.

Astfel veți fi în cunoștință de cauză pe toată durata procedurii, iar la final veți cunoaște cum trebuie să aveți cât mai bine grijă de noul implant.

NU! Desigur, implanturile dentare sunt mult mai prezente la persoanele care depășesc vârsta de 25 de ani, dar stricarea danturii nu are neapărat legătură cu vârsta pacientului.
Implantul dentar megagen, la fel ca toate implanturile dentare, se realizează sub anestezie locală, pentru ca pacientul să nu simtă absolut nicio durere în timpul procedurii.
Efectuat sub anestezie locală, tratamentul cu implant dentar megagen nu este dureros și, conform studiilor efectuate, cei mai mulți dintre pacienți nu simt durere sau disconfort nici după trecerea efectului anestezic.

Răspunsul aici este simplu: nu există un număr limită de implanturi! În general, implanturile se fac în locul dinților distruși, care n-au putut fi salvați, așa că înlocuirea va fi una naturală.

Dacă vorbim despre o procedură mai complexă, cu pacienți care au nevoie de intervenții mai complexe, atunci se va apela la plăcile dentare.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Scroll to Top