Tratamente și servicii stomatologice pentru întreaga ta familie, la prețuri corecte!

Ce este sinus lift?

Sinus lift-ul este o intervenție chirurgicală care se realizează în zona dinților superiori laterali pentru a mări volumul osului deteriorat, din cauza pierderii dinților, astfel încât să dispună de o grosime potrivită pentru inserarea și susținerea unui implant dentar. Pentru reconstrucția osului, este necesară ridicarea podelei sinusului cu ajutorul unei mici deschideri în maxilar. Ulterior se poate plasa materialul de adiție.

Din momentul în care se pierde un dinte, începe atrofierea osului alveolar. Din această cauză, medicii stomatologi recomandă inserarea unui implant dentar în cel mai scurt timp. În cazul în care nu se recurge imediat la montarea implantului și are loc resorbția osoasă, va fi necesară intervenția cu adiție de os. Dacă implantul se inserează în zona superioară a maxilarului, medicul poate recomanda și intervenția de sinus lift.

Cine poate apela la procedura de sinus lift?

Pacienții care suferă de pierdere osoasă, în urma extracției dentare sau cei cu rădăcinile dinților laterali localizate în sinusurile maxilare și care nu se confruntă cu alte afecțiuni sau probleme grave de sănătate, pot să apeleze la procedura de sinus lift. Operația de sinus lift este indicată și în cazul pacienților care au suferit un tratament necorespunzător în trecut și care sunt în căutarea unei soluții pentru reabilitarea cavității bucale.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

DE CE SA ALEGI CRIS SMILE?

Profesioniști și empatici

Recomandăm doar tratamente în care credem și pe care le-am realiza familiilor și celor dragi nouă. Ascultăm și înțelegem, ne dăm silința să îți oferim soluția potrivită ție.
E suficient să vii cu sufletul deschis.

Servicii dentare complete

Medici specialiști și servicii complete. Am tratat, de-a lungul timpului, pacienți complet edentati, cu complicații riscante, am refăcut danturi în cazuri considerate pierdute. Totul sub un singur acoperiș.

Echipamente de ultimă generație

Microscop, laser, aparatură pentru inhalosedare, Digital Smile Design, ozonoterapie - realizăm intervenții minim invazive, care presupun mai puține complicații post intervenție, recuperare rapidă și durere diminuată.

Viziune centrată pe pacient

Tu contezi. Acționăm, în toate deciziile pe care le luăm, cu credința că te ajutăm să iei cea mai informată decizie asupra sănătății tale orale. Pentru noi e important să te ajutăm să îți recapeți zâmbetul, încrederea, să ai o viață normală și o dantură impecabilă.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

CE SPUN PACIENTII

"După prima ședință, am scăpat de teamă de dentist. Acum am ajuns la prima coronița. Mulțumesc domnișoarei doctor Irina Luca pentru profesionalism. Mulțumesc, Cris Smile și, nu în ultimul rând, Ioanei Teoteoi pentru recomandare."

"Am folosit serviciile clinicii pentru o cimentare la domnul doctor Dan Barascu. Îl recomand tuturor pacienților, lucrarea excelent cimentată,m-am simțit confortabil și în largul meu,deși e greu la stomatologie. Un OM empatic și foarte plăcut și un profesionist desăvârșit. Mulțumesc din suflet domnule doctor."

"Nota 10 pentru fiecare membru al echipei de la cabinet, începând cu medicii, continuând cu doamnele asistente și ajungând la doamnele de la recepție. Mulțumesc. Pentru ce? Pentru tot. Nu degeaba se zice că a treia oară e cu noroc. În cinci ani am trecut prin trei cabinete stomatologice și de trei ani v-ați pricopsit cu mine pe cap!:D Eu nu plec nicăieri și sper să va găsesc mereu acolo!"

URMATORUL TESTIMONIAL

    CONTACTEAZA-NE

    Am văzut mii de probleme și de danturi. Soluții există, însă primul pas e mereu la tine. Folosește formularul și explică-ne ce te supără.

    Revenim ASAP la tine.

    Ataseaza radiografii/analize