Tratamente și servicii stomatologice pentru întreaga ta familie, la prețuri corecte!

Ce este aparatul dentar invisalign (transparent, detasabil)?

Aparatul dentar invisalign este un aparat ortodontic detasabil personalizat. Fata de celelalte aparate dentare simple cu bracketi, acesta este invizibil pentru ca este compus dintr-o serie de gutiere transparente care ajută la îndreptarea dintilor și rezolvă problemele de inchidere a dinților. Acesta se utilizează pentru un tratament ortodontic fiind o tehnică de mișcare și aliniere corectă a dinților pentru a putea obține un zambet cât mai frumos.

Cui se recomanda tratamentul cu aparat dentar invisalign?

Aparatul dentar invisalign este recomandat și pentru adolescenți dar și pentru adulți.

Adolescenți: Majoritatea aleg acest aparat deoarece îți rezolvă problema de aliniere a dinților si în plus durata mai mică a tratamentului este un avantaj pentru cei care vor un zâmbet mai frumos și mai perfect.

Adulți: Este perfect și pentru adulți și îi ajuta sa nu aibă un impact negativ asupra relațiilor sociale sau profesionale.

DE CE SA ALEGI CRIS SMILE?

medici profesionisti si empatici.

Profesioniști și empatici

Recomandăm doar tratamente în care credem și pe care le-am realiza familiilor și celor dragi nouă. Ascultăm și înțelegem, ne dăm silința să îți oferim soluția potrivită ție.
E suficient să vii cu sufletul deschis.

Servicii dentare complete

Servicii dentare complete

Medici specialiști și servicii complete. Am tratat, de-a lungul timpului, pacienți complet edentati, cu complicații riscante, am refăcut danturi în cazuri considerate pierdute. Totul sub un singur acoperiș.

Echipamenete de ultima generatie

Echipamente de ultimă generație

Microscop, laser, aparatură pentru inhalosedare, Digital Smile Design, ozonoterapie - realizăm intervenții minim invazive, care presupun mai puține complicații post intervenție, recuperare rapidă și durere diminuată.

Viziune medicala centrata pe pacient

Viziune centrată pe pacient

Tu contezi. Acționăm, în toate deciziile pe care le luăm, cu credința că te ajutăm să iei cea mai informată decizie asupra sănătății tale orale. Pentru noi e important să te ajutăm să îți recapeți zâmbetul, încrederea, să ai o viață normală și o dantură impecabilă.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Care sunt etapele tratamentului ortodontic cu aparat dentar invisalign?

Etapele tratamentului ortodontic cu aparat dentar invisalign sunt personalizate și unice, astfel sa fie perfecte pentru nevoile pacientului și modului său de viață.
Însă sunt 4 etape foarte importante cum ar fi:

1

Consultația inițială și amprentarea

Consultația inițială constă în a vedea dacă aparatul invisalign este soluția potrivită pentru pacient fiind efectuate și cateva imagini care îl ajută pe medic sa vadă ce tip de aparat vei avea nevoie. Amprentarea dintilor se face cu ajutorul unui scanner digital dar există și varianta clasică cu material silicon. Amprenta optică este dusă către un laborator din SUA prin intermediul unui software.

2

Planul de tratament

Planul tratamentului ar fi următorul: Consultația inițială constă în a vedea dacă aparatul invisalign este soluția potrivită pentru pacient. Sunt efectuate și cateva poze care îl ajută pe medic sa vadă ce tip de aparat vei avea nevoie. Planul de tratament și stabilirea tratamentului: În acest proces se realizeaza mulaje ale dintilor urmând crearea setului personalizat de gutiere cu ajutorul tehnologiilor 3D. Montarea aparatului și primirea gutierelor: În cel mai scurt timp gutierele sunt personalizate iar aparatul poate sa inceapa. Gutierele trebuie schimbate din 2 în 2 saptamani până ce dinții vor ajunge în poziția pe care ne-o dorim.

3

Intalnirea de prezentare și stabilire a tratamentului

În prima întâlnire sunt prezentate mici detalii de exemplu dacă aparatul invisalign este soluția cea mai buna. Medicul în funcție de stilul de viața și ținând cont de toate criteriile personalizează tratamentul pacientului.

4

Primirea gutierelor/montarea aparatului

În cel mai scurt timp gutierele sunt personalizate iar aparatul poate să înceapă. Gutierele trebuie schimbate din 2 în 2 saptamani până ce dinții vor ajunge în poziția pe care ne-o dorim.

ECHIPA NOASTRA

Am construit la Cris Smile un spațiu primitor și sigur, cu o echipă de medici specialiști, mereu pregătiți cu soluții de ultimă oră.

DR. ANCA GHEORGHE

Medic StomatologSpecialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala

DR. OLA LUQMAN

Medic Stomatolog Specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala

ECHIPA NOASTRA

Am construit la Cris Smile un spațiu primitor și sigur, cu o echipă de medici specialiști, mereu pregătiți cu soluții de ultimă oră.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Tipuri de aparat dentar invizibil invisalign

Dacă vei opta pentru un aparat dentar invizibil, ai la dispoziție trei opțiuni: aparat dentar incongnito, aparat dentar transparent invisalign și aparat dentar din safir sau ceramic. Împreună cu medicul ortodont vei alege tratamentul potrivit pentru necesitățile, dorințele și bugetul tău.

Aparatul dentar invizibil invisalign pe ambele arcade poate corecta malpozitii mai puțin grave, dar și anomalii dento-maxilare, în funcție de schema de tratament pentru care se optează alături de specialist. Perioada pe care o poate avea tratamentul diferă în funcție de gravitatea situației.

Aparatul dentar invisalign pe o singură arcadă, ajută la refacerea dentară cu un singur aligner; este corectată poziția dinților de pe o singură arcadă, posibile dotări, intruzii, extruzii și multe altele.

Invisalign este soluția optimă de tratament pentru copii și adolescenți, un tratament mult mai comod, care nu le strică stilul de viața sau nu îi împiedică din a practica un sport. Pe lângă beneficiile pe care le aduce invisalign, opțiunea pentru copii și adolescenți vine cu alte caracteristici suplimentare.

Cat costa aparatul dentar invisalign. Preț:

Prețul aparatului dentar invisalign diferă în funcție de tratament, de fiecare problemă pe care o au pacienții sau depinde de tipul aparatului. În marea majoritate prețul pentru ambele arcade începând de la suma de 1500 de euro.

De ce este aparatul dentar invisalign mai scump decat alte tipuri de tratamente

Aparatul dentar invisalign e mai scump decat alte tipuri de tratamente pentru ca este mai rapid, nu sunt restricții de alimentație cum ar fi la aparatele dentare clasice, este comod și ușor de folosit.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Gutiera Invisalign aliniere dentara, aparat dentar invizibil, pareri, preturi, informatii complete despre aparatul dentar invizibil Invisalign

Aparat dentar invizibil invisalign vs. alte aparate

Alte aparate sunt mai inconfortabile iar cel invizibil invisalign este foarte comod. Cel invizibil poate fi dat jos în timpul mesei iar celelalte pot fi date jos doar de către medic.

Diferenta dintre aparatul dentar invisalign și aparatele dentare fixe (metalice, ceramice sau safir)

Aparatul dentar invisalign este transparent, aproape că nici nu se vede pe când celelalte aparate fixe se pot observa foarte ușor. Acesta este un detaliu când vorbim despre estetică, însă la celelalte aparate ai putea să ai dureri la nivelul obrajilor pe când la aparatul dentar invisalign nu există această problemă.

aparat dentar mobil aplicat pe cerul gurii

Diferenta dintre aparatul dentar invisalign și aparatele dentare mobile

Aparatele dentare mobile trebuie purtate pe parcursul întregii zilei pe durata tratamentului pe când aparatul dentar poate fi dat jos pentru igienizare sau în timpul meselor.

Aparatul dentar invisalign vs. incognito

Un mic detaliu care contează totuși ar fi ca aparatul incognito este pus de obicei pe partea inferioară a dintilor pentru a nu se observa, în schimb aparatul dentar invisalign se fixează în funcție de nevoile fiecărui pacient.

cum arata un aparta complet invizibil din exteriorul dintilor

Întrebări frecvente despre aparatul dentar invisalign

Cât durează tratamentul cu aparat dentar invisalign?

Depinde de gravitatea situației sau de fiecare problemă a pacientului dar în general tratamentul durează între 9 și 18 luni.

Aparatul dentar invisalign este dureros?

Unele persoane pot simți un disconfort minor de cateva zile. La început ai putea sa ai o senzație de presiune este un semn ca aleatorii funcționează.

Câte ore pe zi trebuie purtat aparatul?

Aparatul trebuie purtat în permanentă pe durata tratamentului dar în timpul mesei este recomandat să-l dați jos.

Ce am voie sa mananc?

Cel mai mare avantaj pe care îl are acest aparat este faptul ca nu exista restricții alimentare. Puteți mânca ce doriți dumneavoastră.

Cât de des trebuie să vin la control?

La începutul tratamentului vor exista controale mult mai dese mai dese cum ar fi la fiecare 4-6 saptamani pentru a se convinge medicul ca tratamentul funcționează bine dar pe parcurs vor exista controale mult mai rare.

Cum se curăță gutierele aparatului dentar invisalign?

Procesul este unul simplu și se realizează prin perierea acestora și clătirea cu apă călduță.

Igiena orala se va schimba în timpul tratamentului cu aparat dentar invisalign?

O igienă orală adecvată în timpul tratamentului dentar este una dintre cele mai importante reguli de urmat, deoarece afectează rezultatul final al tratamentului și sănătatea dinților după purtarea și îndepărtarea aparatelor dentare.

Există posibilitatea să mi se miște dinții la loc după ce termin tratamentul?

Ca și în cazul oricărui aparat dentar dacă nu vei purta ce îți recomandă mediul la sfârșitul tratamentului, dinții se vor mișca la loc pentru că procesul durează și în plus durează până când osul se întărește în jurul dinților. Din această cauză trebuie să urmați în permanență restricțiile medicului pe tot parcursul tratamentului.

Mai este necesar aparatul de contenție după tratamentul cu invisalign?

Purtarea unui aparat de contenție după orice tratament ortodontic este o etapă importantă, deoarece menţine dinţii stabili în noile lor poziţii. Dacă doriţi ca dinţii dumneavoastră să rămână în poziţia lor ideală, cel mai bine este să purtaţi un aparat de contenție la indicaţia unui furnizor Invisalign.

Din ce este fabricat aparatul dentar invisalign?

Gutierele și aniliatorii sunt fabricate dintr-un material termoplastic, dezvoltat în exclusivitate pentru sistemul invisalign.

SPECIALISTUL RASPUNDE

DR. ANCA GHEORGHE

Dinți strâmbi, înghesuiți? Avem soluția zâmbetului perfect!

DR. ANCA GHEORGHE

Tratamentul ortodontic dinti frontali

DR. OLA LUQMAN

Copiii cu aparat dentar | Care este rutina de îngrijire?

DR. OLA LUQMAN

Ce trebuie să știe părinții copiilor cu aparat dentar?

DR. OLA LUQMAN

Ce sunt malpozițiile dentare? Cum dinții strâmbi ne afectează viața

DR. OLA LUQMAN

Cum convingem un copil să poarte aparat dentar?

CE SPUN PACIENTII

"După prima ședință, am scăpat de teamă de dentist. Acum am ajuns la prima coronița. Mulțumesc domnișoarei doctor Irina Luca pentru profesionalism. Mulțumesc, Cris Smile și, nu în ultimul rând, Ioanei Teoteoi pentru recomandare."

"Am folosit serviciile clinicii pentru o cimentare la domnul doctor Dan Barascu. Îl recomand tuturor pacienților, lucrarea excelent cimentată,m-am simțit confortabil și în largul meu,deși e greu la stomatologie. Un OM empatic și foarte plăcut și un profesionist desăvârșit. Mulțumesc din suflet domnule doctor."

"Nota 10 pentru fiecare membru al echipei de la cabinet, începând cu medicii, continuând cu doamnele asistente și ajungând la doamnele de la recepție. Mulțumesc. Pentru ce? Pentru tot. Nu degeaba se zice că a treia oară e cu noroc. În cinci ani am trecut prin trei cabinete stomatologice și de trei ani v-ați pricopsit cu mine pe cap!:D Eu nu plec nicăieri și sper să va găsesc mereu acolo!"

URMATORUL TESTIMONIAL

    CONTACTEAZA-NE

    Am văzut mii de probleme și de danturi. Soluții există, însă primul pas e mereu la tine. Folosește formularul și explică-ne ce te supără.

    Revenim ASAP la tine.

    Ataseaza radiografii/analize