Tratamente și servicii stomatologice pentru întreaga ta familie, la prețuri corecte!

Cand este recomandat sa ii pun aparat dentar copilului meu?

Dacă în urma evaluării ortodontice au fost surprinse anomalii dentare sau tublurări de creștere, puteți stabili începerea tratamenului recomandat pentru copilul dumneavoastră. Cu cât problema este tratată la o vârstă mai fragedă, 5-7 ani, cu atât corectarea va fi mai ușoară și se va asigura dezvoltarea armonioasă și funcțională a complexului dento-maxilo-facial.

Momentul cheie pentru o intervenție ortodontică este perioada dentiției mixte, combinația între dantura de lapte și cea permanentă. Montarea unui aparat dentar în această perioadă a creșterii, va rezolva mai rapid anomalii și alte probleme dentare.

Care sunt principalele cauze ale malpozitiilor dentare la copii si cum le depistam?

Malocluziile, alinierile imperfecte ale dinților, pot fi produse din mai multe cauze, precum moștenite genetic (dinții mari pe un maxilar mic sau invers), dintr-o alimentație nepotrivită, sau pot fi dobândite ca urmare a obiceiurilor deficitare din copilărie (suptul degetului, folosirea suzetei). Cauzele menționate duc la malpoziții dentare, care se pot repara printr-un tratament ortodontic, ce variază în funcție de vârsta copilului și de gravitatea acestora.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

DE CE SA ALEGI CRIS SMILE?

Profesioniști și empatici

Recomandăm doar tratamente în care credem și pe care le-am realiza familiilor și celor dragi nouă. Ascultăm și înțelegem, ne dăm silința să îți oferim soluția potrivită ție.
E suficient să vii cu sufletul deschis.

Servicii dentare complete

Medici specialiști și servicii complete. Am tratat, de-a lungul timpului, pacienți complet edentati, cu complicații riscante, am refăcut danturi în cazuri considerate pierdute. Totul sub un singur acoperiș.

Echipamente de ultimă generație

Microscop, laser, aparatură pentru inhalosedare, Digital Smile Design, ozonoterapie - realizăm intervenții minim invazive, care presupun mai puține complicații post intervenție, recuperare rapidă și durere diminuată.

Viziune centrată pe pacient

Tu contezi. Acționăm, în toate deciziile pe care le luăm, cu credința că te ajutăm să iei cea mai informată decizie asupra sănătății tale orale. Pentru noi e important să te ajutăm să îți recapeți zâmbetul, încrederea, să ai o viață normală și o dantură impecabilă.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

CE SPUN PACIENTII

"După prima ședință, am scăpat de teamă de dentist. Acum am ajuns la prima coronița. Mulțumesc domnișoarei doctor Irina Luca pentru profesionalism. Mulțumesc, Cris Smile și, nu în ultimul rând, Ioanei Teoteoi pentru recomandare."

"Am folosit serviciile clinicii pentru o cimentare la domnul doctor Dan Barascu. Îl recomand tuturor pacienților, lucrarea excelent cimentată,m-am simțit confortabil și în largul meu,deși e greu la stomatologie. Un OM empatic și foarte plăcut și un profesionist desăvârșit. Mulțumesc din suflet domnule doctor."

"Nota 10 pentru fiecare membru al echipei de la cabinet, începând cu medicii, continuând cu doamnele asistente și ajungând la doamnele de la recepție. Mulțumesc. Pentru ce? Pentru tot. Nu degeaba se zice că a treia oară e cu noroc. În cinci ani am trecut prin trei cabinete stomatologice și de trei ani v-ați pricopsit cu mine pe cap!:D Eu nu plec nicăieri și sper să va găsesc mereu acolo!"

URMATORUL TESTIMONIAL

    CONTACTEAZA-NE

    Am văzut mii de probleme și de danturi. Soluții există, însă primul pas e mereu la tine. Folosește formularul și explică-ne ce te supără.

    Revenim ASAP la tine.

    Ataseaza radiografii/analize