🎉 Programează-te! 20% reducere estivală.

Zâmbetul tău are o super şansă să arate diferit! Tratamente de top, la prețuri speciale

Cazuri spectaculoase, rezolvate de medicii Cris Smile Studio

De la cazuri normale, la cele care au necesitat intervenția și cunoștințele unei echipe de medici, în final, rezultatele vorbesc de la sine.

Dragii mei,

Profesionalismul și empatia sunt două caracteristici necesare pentru orice medic stomatolog pentru ca pacientul să se simtă pe mâini bune. În sprijinul acestora, experiența își spune și ea cuvântul, motiv pentru care am considerat important să vă pun la curent cu unele dintre cazurile cu care medicii clinicilor Cris Smile s-au confruntat de-a lungul timpului.

De la cazuri normale, la cele care au necesitat intervenția și cunoștințele unei echipe de medici, în final, rezultatele vorbesc de la sine. Si mai ales zâmbetul pacientului de la ieșirea din cabinet.

1. Dr. Andreea Luican a redat estetica incisivului lateral, care avea o plomba veche ce s-a colorat de-a lungul timpului. Astfel, am obținut un dintre nou-nouț, iar pacienta a putut fi liberă să zâmbească fără rețineri.

2. Același medic, Dr. Andreea Luican, a reușit să transforme un dinte fracturat în unul ca nou. Specialistul a intervenit cu un compozit foto culoare B1 și a salvat situația, făcând un nou pacient fericit.

3. Nu v-ați fi așteptat niciodată ca o lucrare protetică să arate precum o dantură naturală perfect sănătoasă. Medicul Dan Bărăscu a reușit să elimine barierele și să acționeze astfel încât să obțină un astfel de rezultat.

4. În cazul din imagine, rezolvat de medicul Dan Bărăscu, au fost aplicate punți metalo-ceramice care au redat:

√ funcționalitatea dinților,

√ estetica,

√ încrederea în sine

5. Albirea nu a fost nicicând mai spectaculoasă. Cu ajutorul lampei Zoom și a priceperii medicului specialist, rezultate sunt vizibile după o sesiune de 45 de minute. Aici, de la culoarea B4 la culoarea B2.

6. Cariile profunde, spațiile, lipsa aliniamentului pot fi rezolvate atunci când echipa își adună forțele. Dr. Cristina Munteanu, Dr. Ioana Teoteoi și Dr. Vlad Alexandru au pus la cale un plan transdisciplinar de tratament, care reunește soluții de:

– ortodonție,

– chirurgie,

– protetică dentară,

– implanturi.

Astfel, pacientul se bucură de cariile eliminate, dinții aliniați, două implanturi ce și-au găsit loc pe arcadă.

7. Situația pacientei noastre include o carie profundă, un dinte cu infecție la rădăcină. Răbdarea și profesionalismul medicului nostru tânăr, Andreea Luican a salvat dintele de la extracție (l-a devitalizat) și l-a restaurat cu o coroană de ceramică pe zirconiu.

8. Malocluzia este afecțiunea care a determinat pacientul nostru să vină la cabinet. Mușcătura inversă implică în primul rând disconfort, dari îți provoacă și probleme digestive, defecte de vorbire și carii. Medicul ortodont, Dr. Anca Gheorghe a obținut acest rezultat uluitor.

9. Cazul din fotografie a fost ținut în fraie de medic ortodont Andreea Negru și medic stomatolog generalist Vlad Alexandru. Răbdarea și încrederea din partea pacientului i-a ajutat să îndrepte dinții, să facă spațiu pentru implanturi și să îi redea zâmbetul sănătos și frumos.

10. Dr. Corina Vlad (Plugaru), unul din talentații noștri medici, a reușit să soluționeze următorul caz al unui pacient cu edentație parțială accentuată (dinții din față cariați și lipsă). Rezultatul poate fi admirat în a doua fotografie. Pacienta de 62 de ani, cu parodontoză accentuată, nefumătoare și-a recăpătat încrederea atunci când și-o pierduse.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top