Dragobetele sărută fetele care zâmbesc sănătos

Dacă Sfântul Valentin a trecut repejor cu izul lui comercial, cu inimioare și cine romantice, iată că și Dragobetele se apropie vertiginos și e musai să ne găsească pregătiți.

Cum la Cris Smile credem că zâmbetul este cel mai bun accesoriu indiferent de ocazie, nu ne dezmințim nici de această dată și lansăm o provocare tuturor celor care ne citesc.
Faceți experimentul zâmbetului zilnic. Astfel, indiferent de situație sau neplăcere, încercați să schițați un zâmbet și veți observa că se va transforma într-un obicei care va atrage după el însăși starea voastră de bine.
Deși e bine știut faptul că zâmbești atunci când ești fericit, nu toți sunt la curent că funcționează și în sens invers. Altfel spus, zâmbetul stimulează producerea hormonilor fericirii.
Acum că am stabilit cât de important este să zâmbim pentru echilibrul nostru psihic, să nu uităm nici de partea estetică. Un zâmbet sănătos este echivalent cu un zâmbet frumos, iar acesta nu se poate obține decât prin purtarea de grijă. Ce înseamnă să ai grijă de zâmbetul tău?

Grija față de zâmbetul tău constă în lucruri simple precum o alimentație cât mai sănătoasă, fără dulciuri în exces, fără țigări sau alcool, la care să adaugi controale periodice, nu doar în momentul în care durerea devine de nesuportat, care au rolul de a anticipa și de a regla problemele care ar putea degenera. În plus, întotdeauna trebuie să ținem cont de igienizările periodice, care să revitalizeze aspectul dinților noștri.
Noi credem că atunci când rezultatele se văd, ești mult mai motivat să continui, iar îngrijirea dinților tăi nu va mai părea o corvoadă, ci un mod de a îți ghida viața după principii sănătoase, astfel încât să poți depista și rezolva problemele din fașă.

Cris Smile are grijă de zâmbetul tău în orice situație, căci medicii de aici sunt mai întâi oameni care ascultă, te înțeleg și lucrează împreună cu tine pentru ca și anul acesta Dragobetele să găsească zâmbind alături de persoana iubită.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top