🎉 Programează-te! 20% reducere estivală.

Zâmbetul tău are o super şansă să arate diferit! Tratamente de top, la prețuri speciale

Excizie tumoretă

Dragii mei,

Sunt alături de voi în orice circumstanțe, însă cele mai dragi îmi sunt momentele în care vă pot reda zâmbetul. Din păcate, există și situații în care pacienții vin la cabinet cu alte afecțiuni orale decât cele așa-zise banale pentru un medic. La Cris Smile Studio suntem însă pregătiți în orice situație.

De exemplu, una dintre pacientele noastre ne-a pus la încercare cu o problemă mai delicată – o tumoare în mucoasa jugală (zona interioară a obrazului). Doar citind diagnosticul și te cam înspăimânți.

Apărută de aproximativ 4-5 ani, această formațiune tumorală din obrazul drept și-a găsit tratamentul la noi în cabinet.

Procedura de excizare prin cauterizare a fost soluția pentru îndepărtarea zonei afectate, leziunea fiind ulterior cauterizată cu ajutorul laserului.

Din fericire, nu au existat alte probleme legate de acest țesut, iar pacienta și-a putut relua fără probleme activitățile cotidiene. Cel mai mult însă m-am bucurat că i-am putut revedea zâmbetul pe buze.

Vă încurajez să apelați la specialiștii Cris Smile Studio atât în probleme dentare, cât și în cazul unor situații ca cea de mai sus, în care chirurgia vă poate fi de folos. Pentru orice alte informații și sfaturi putem discuta cu drag la cabinet.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top