🎉 Programează-te! 20% reducere estivală.

Zâmbetul tău are o super şansă să arate diferit! Tratamente de top, la prețuri speciale

Umple golul sau…golurile. Vezi ce înseamnă să faci un implant dentar și soluțiile pentru cei care au rămas complet fără dinți

Pacienții fără dinți. Care sunt șansele pentru recăpătarea danturii

All-on-4 și All-on-6. Așa sunt denumite sistemele de implant cu încărcare imediată, pe care le propunem pacienților noștri edentați. Asta înseamnă că după implantare, în aceeași sesiune, le instalăm și lucrările provizorii pe implant. Tocmai de aceea li se spune cu încărcare imediată și noi vă propunem dinți ficși în mai puțin de 24 de ore. 

Aceste tehnici inovatoare oferă o soluție permanentă și cu aspect natural pentru a vă restabili zâmbetul și funcționalitatea orală.

implant dentar sector 5

Iată care sunt caracteristicile și beneficiile cheie ale tratamentelor noastre cu implant dentar All-on-4 și All-on-6:

Restaurarea completă a arcadei: atât procedurile All-on-4, cât și All-on-6 urmăresc refacerea unei arcade întregi (maxilarul superior sau inferior) pentru pacienții care și-au pierdut toți dinții. Aceste tehnici oferă un set fix de dinți protetici care sunt ancorați în siguranță de implanturile dentare, oferind o soluție stabilă și durabilă care funcționează și se simte ca dinții naturali.

Plasarea strategică a implanturilor: tehnica All-on-4 implică plasarea a patru implanturi dentare pe arcada, în timp ce tehnica All-on-6 utilizează șase implanturi. Aceste implanturi poziționate strategic maximizează densitatea osoasă disponibilă și oferă o bază solidă pentru noul tău set de dinți. În unele cazuri, grefarea osoasă poate să nu fie necesară, economisind timp și reducând costurile generale ale tratamentului.

Stabilitate sporită și masticație ușoară: Prin utilizarea unui număr minim de implanturi, tehnicile All-on-4 și All-on-6 optimizează distribuția forței în întreaga arcade. Acest lucru are ca rezultat o stabilitate excelentă, permițându-vă să mușcați și să mestecați confortabil o varietate de alimente cu încredere. Spuneți Adio! preocupărilor legate de proteza dentară, cum ar fi alunecarea, mâncare intrată sub ea sau disconfortul.

Estetică îmbunătățită și încredere în sine: soluțiile noastre de implant dentar sunt concepute pentru a imita aspectul dinților naturali. Dinții protetici sunt proiectați cu atenție pentru a se potrivi cu forma, culoarea și alinierea dinților dumneavoastră originali, asigurând un zâmbet fără sudură și cu aspect natural. Recăpătați-vă încrederea în sine și bucurați-vă de libertatea de a râde, de a vorbi și de a socializa fără să vă faceți griji pentru proteze dentare sau dinți lipsă.

Durabilitate și funcționalitate pe termen lung: implanturile dentare sunt cunoscute pentru longevitatea lor excepțională. Cu îngrijire și întreținere corespunzătoare, tratamentele All-on-4 și All-on-6 pot oferi o viață de beneficii funcționale și estetice. Implanturile fuzionează cu osul maxilarului, integrându-se și prevenind deteriorarea ulterioară a osului,  spre deosebire de protezele tradiționale care pot duce la pierderea osoasă în timp.

Planuri de tratament personalizate: la Cris Smile Studio, vom crea un plan de tratament personalizat, adaptat nevoilor și stării dumneavoastră de sănătate. Vom evalua amănunțit cazul dumneavoastră, inclusiv prin imagistică 3D și măsurători, pentru a asigura cea mai precisă plasare a implanturilor și rezultate optime.

Proteză vs. implanturi
Protezele dentare tradiționale pot fi adesea problematice –  alunecarea, spațierile și disconfortul în timp ce mestecați. Cu toate acestea, cu soluțiile de implant dentar All-on-4 și All-on-6, aceste probleme devin de domeniul trecutului. Implanturile servesc ca ancore sigure pentru dinții tăi, asigurându-se că rămân ferm în poziție în timp ce mesteci.

Tehnica inovatoare de plasare a implantului minimizează riscul mișcării și instabilității protezei. Implanturile fuzionează cu osul maxilar prin osteointegrare, creând o bază puternică și stabilă pentru dinții tăi viitori. 

Acest lucru are ca rezultat un nivel excepțional de stabilitate, permițându-vă să vă bucurați cu încredere de o gamă largă de alimente fără să vă faceți griji cu privire la mișcarea sau dislocarea dinților.

Mestecați, mușcați, savurați fără griji
Imaginați-vă că savurați o friptură suculentă, mușcați dintr-un măr crocant sau savurați alimentele preferate fără nicio ezitare. Stabilitatea îmbunătățită oferită de tehnicile All-on-4 și All-on-6 vă permite să mâncați cu ușurință și să vă bucurați din nou de plăcerea mesei.

Sănătate generașă sporită
În plus, puterea de mestecat îmbunătățită obținută cu implanturile dentare poate avea un impact pozitiv asupra sănătății dumneavoastră generale. Mestecarea corectă a alimentelor ajută la digestie, asigurând o absorbție optimă a nutrienților și promovând o bunăstare generală mai bună. Restabilindu-vă capacitatea de a mesteca eficient, implanturile dentare nu numai că vă îmbunătățesc experiența alimentară, ci contribuie și la sănătatea dumneavoastră nutrițională generală.

Mai mult, stabilitatea și puterea de mestecat oferite de implanturile dentare au un impact semnificativ asupra calității vieții. Vă puteți recâștiga libertatea de a vă bucura de întâlniri și de experiențe culinare fără a vă face griji cu privire la limitările legate de proteza dentară. Cu încrederea de a mușca și mesteca confortabil, te poți angaja cu ușurință în conversații și râsete, sporindu-ți stima de sine și îmbunătățindu-ți interacțiunile sociale.

Pe scurt, tehnicile All-on-4 și All-on-6 oferă stabilitate sporită și putere de mestecat care depășesc limitările protezelor tradiționale. Experimentați beneficiile transformatoare ale implanturilor dentare, unde stabilitatea și puterea de mestecat se întâlnesc cu un sentiment reînnoit de libertate și bucurie!

Pe scurt, tratamentele noastre cu implanturi dentare All-on-4 și All-on-6 oferă o soluție transformatoare pentru pacienții cărora le lipsesc toți dinții. Aceste proceduri asigură restaurarea completă a arcadei, stabilitate și putere de mestecat îmbunătățite, estetică îmbunătățită și durabilitate. Recăpătați-vă zâmbetul, încrederea și calitatea vieții cu soluțiile noastre de ultimă generație pentru implanturi dentare. Contactează-ne astăzi pentru a programa o consultație la Cris Smile Studio și a face primul pas către un zâmbet nou-nouț!

Scroll to Top